Без цензури про табір (пансіонат) «Зелені пагорби» (відео)

0
2895
Загрузка...

Певні «атаки» на розташований в буковинських Карпатах, в с. Виженка Вижницького району, пансіонат (табір) «Зелені пагорби», з підозрілим «вбросом» в інформаційний простір даних протилежного змісту (у т. ч. в ніби-то авторитетних ЗМІ), «змусили» поїхати «розвідати ситуацію на місці».

Раніше про цей пансіонат, який влітку виконує і функції дитячого оздоровчого табору, в публічній площині мало що було чути. Хіба про заходи «Олімпійське літо», відпочинок гостей із зони АТО (із Северодонецька у 2015 р., у т.ч. команда з настільного тенісу, з Рубіжного і Пісків у 2016 р.) і т.п.

Як відпочивається у таборі, ми поцікавилися у самих діток, батьків, працівників. Головний лікар пансіонату Мар’яна Соколова самокритично зазначила, що це, певно, не найкращий табір в області, що, мабуть, не всім подобається там відпочивати, але абсолютна більшість відпочивальників задоволена і дуже дякують, коли їдуть додому.

Якраз в день зйомок одна мама забрала свою дитину з табору. Дитина не хотіла йти в походи, на річку, не хотіла брати участь у заходах, почувалась «не в своїй тарілці», як кажуть. В адміністрації табору, без зайвих «умовлянь», запропонували мамі оформити повернення коштів, з перспективами відпочити в якомусь іншому таборі. На запитання, чи часто таке трапляється, працівники табору не могли згадати аналогічних ситуацій і зазначили, що, зазвичай, дітей та батьків влаштовують умови відпочинку в «Зелених пагорбах».

Далі до вашої уваги відео без цензури. Висновки робіть самі;)

***

***

У таборі «Зелені пагорби» сезон-2017 розпочали на спортивній ноті (фото)

***

З Книги рекордів Гіннеса – на «міжконтинентальні» змагання в Карпатах (фото)

***

Футболіст-герой світових змагань – на «Олімпійському літі 2016» у Карпатах (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ