Про кадрові зміни в закладах культури та охорони здоров’я

0
191
Загрузка...

Ряд кадрових питань, що стосуються закладів культури та охорони здоров’я, були обговорені, погоджені і підготовлені для розгляду на сесії під час засідання профілтної комісії облради.

Про це на повідомила депутат обласної ради Альона Гливко: “Відбулося засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад. Серед інших були прийняті рішення про погодження і винесення на сесію рішень про призначення ряду керівників комунальних закладів, зокрема, директора Обласної науково-медичної бібліотеки Нікорич Л. Т., головного лікаря Обласного центру здоров’я Попадюка А. М., головного лікаря Чернівецької обласної стоматполіклініки Пріску В. В., головного лікаря Обласного дитячого протитуберкульозного санаторію “Садгора” Матейчук С. З. Також було прийняте рішення про продовження трудових відносин з головним лікарем ОКУ “Лікарня швидкої медичної допомоги” Грушком Олександром Івановичем.
Крім того, на посаду директора Чернівецького обласного музею народної архітектури та побуту погоджена кандидатура Пілата Івана Васильовича, на посаду директора Чернівецької обласної універсальної бібліотеки – Філяк Наталі Миколаївни. Генеральним директором Чернівецької обласної філармонії вирішено призначити Макара Любомира Миколайовича, а Чернівецького академічного обласного театру ляльок – Волинця Григорія Івановича”.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ