На проблеми в місті можна звертати увагу по телефону, на сайті, в ФБ…

1
105
Загрузка...

Дістало!!! Неділю назад був по справах в районі вул. Олександра Доброго 4, мене особисто вразила така “картинка”!!! Каналізаційний люк просто тріснув на дві частини і їх кинули зверху на отвір, висота отвору каналізації більше двох метрів, впаде бабуся або дитина буде біда, попаде авто, вирве колесо!!! – обурюється у Facebook громадський діяч і активіст Сергій Качмарський.

Цією вулицею вдень ходять тисячі чернівчан, вона виходить прямо на вул. Кобилянської (найбільш улюблена вулиця чернівчан та сотень туристів). Пройшла неділя, ситуація залишається незмінною. Ось таке лице нашого міста? Соромно!!! – підсумовує п. Сергій…

У процесі спілкування під цим гнівним постом мер Олексій Каспрук підказав, що повідомляти про подібні проблеми можна і телефоном, і через спеціалізовані ресурси, або на сторінці відповідної служби у тому ж Facebook. При уточненні, виявилось, що і мобільні телефони є у Чернівецькому муніципальному контакт-центрі. Екс-депутат міськради Андрій Шалєєв навіть підказав один з мобільних номерів (нижче).

Отож, про проблеми рекомендуємо залишати інформацію такими засобами:

Чернівецький Муніципальний контакт центр – тел.: (0372) 588-888, 15-80, (050) 222-15-80, …

сторінка Центру на Facebook;

сайт «Відкрите місто» – opencity.in.ua

Не залишайтесь байдужими, підказуйте про побачені проблеми. Спільними зусиллями зробимо Чернівці ще кращими!;)

fakty.cv.ua

***

***
А ще таке буває через проблеми з люками…

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ