«Гола правда» про зустріч Порошенка і Лукашенка :) (відео)

0
223
Загрузка...

Під час підписання офіційних документів між Україною і Білоруссю, у рамках офіційного візиту президента сусідньої країни Олександра Лукашенка до Києва і зустрічі з нашим президентом Петром Порошенком, активістка руху «FEMEN» оголила груди, скандуючи при цьому гасло «Живе Білорусь». 

Як повідомляється в офіційному блозі FEMEN, таким чином рух висловив своє ставлення до візиту «білоруського диктатора в Україну».

«Сотні українців загинули і продовжують гинути за демократію і свободу України, але сьогодні на офіційному рівні в нашій країні приймають людину, яка в своїй країні вбиває, викрадає людей і пригнічує всіляке інакомислення», — йдеться у заяві.

Зазначається, що у 2011 році активістки FEMEN стали жертвами білоруського КДБ. Під час акції протесту проти Лукашенка в Мінську, їх викрали співробітники КДБ, після чого «катували, знущалися і викинули голих, переляканих і без документів в лісі».

«FEMEN хоче нагадати всьому світу – Лукашенко диктатор і ми не повинні приймати його в демократичній країні! Живе Білорусь!», — зазначається в заяві.

У FEMEN не назвали імені дівчини, однак журналісти впізнали активісту. За попередніми даними, це Анжеліна Діаш. Однак, у поліції наразі не підтвердили особу дівчини.

Як зазначає кореспондентка Громадського, лідери країн не відреагували на дії дівчини, а після її затримання охоронцями, Лукашенко посміхнувся.

Рух Femen користувався особливою популярністю під час президентства Віктора Януковича. Учасниці руху під час своїх акцій оголюють груди для того, щоб звернути увагу на ті чи інші проблеми.

Зазначимо, що після зустрічі, Порошенко та Лукашенко зробили спільну заяву для преси, однак можливості поставити питання лідерам країн передбачено не було.

Також повідомлялося, що голова Держприкордонслужби знепритомнів під час виступу Лукашенка.

***

***

***

***

***

Непритомнюють при Порошенку не вперше. В якості «чорного гумору» можна згадати цей номер:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ