Екс-губернатор Буковини: Порошенко став таким самим, як Янукович…

0
259
Загрузка...

Це ж як треба управляти державою, прийшовши до влади на крові, щоби через декілька років ті, які боролись проти попереднього режиму, порівнювали теперішнього «Гаранта» якраз з тим «уособленням зла», якого він замінив на посаді Президента України…

Про те, що Порошенко став таким самим, як Янукович, 27.07.17 публічно заявив колишній (після Революції Гідності) голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк: «Учора з’явилася інформація (в тому числі й від Міграційної служби України) про позбавлення Михайла Саакашвілі громадянства України, хоча офіційного підтвердження про це досі немає. Разом з тим ми, члени команди РУХУ НОВИХ СИЛ, були готові до такого повороту подій, але відмовлялися до кінця вірити, що Президент, якого привела до влади Революція Гідності, здатний на такий вчинок.
Михайло Саакашвілі останні кілька днів знаходиться не на території України, і Порошенко точно про це знав. Він спеціально їздив в Грузію, щоб домовитися про питання позбавлення громадянства Саакашвілі, офіційний візит був тільки прикриттям. Порошенко став таким самим, як Янукович. Він піде на будь-яку підлість, щоб знищити своїх політичних конкурентів. У Саакашвілі, свого друга з яким вони вчились разом, він бачить найбільшу загрозу, тому замість чесної боротьби вибирає ці путінські методи.
Зі свого боку, Чернівецька обласна команда Саакашвілі готова до будь-яких методів захисту Лідера. Ми оголошуємо мобілізацію всіх буковинських прихильників Михайла Миколайовича. Будемо діяти так, як цього вимагатиме ситуація. Наразі, як і всі прихильники Саакашвілі по всій Україні, ми вимагаємо надати всі офіційні документи, які б підтвердили чи спростували інформацію про позбавлення громадянства.
За нами правда. Ми переможемо!
»

***

Саакашвілі – без громадянства, Україна – з третім Майданом?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ