Забродський – серед кращих покерних «сеньйорів» у світі

0
636
Загрузка...

Заслужений журналіст України Василь Забродський ледь не потрапив до 50-ти найсильніших покерних “сеньйорів” у світі. Чернівчанин посів 51 місце в турнірі сеньйорів (тих кому за 50) на чемпіонаті світу з покеру, який триває в Лас-Вегасі (США).

Нагадаємо, що подібний турнір в Європі, минулого року на Мальті, Василь Іванович виграв (!).

На наше звернення за коментарем гравець у спортивний покер повідомив: “Сам не очікував такого результату. Вважаю, що 51 місце із 5389 учасників турніру це досить не поганий результат для першого разу. Давно збирався відвідати WSOP (світовий чемпіонат з покеру). Приїхав вперше. Перший турнір і таке високе, як на мене, місце….. Хоч і не пощастило мені в третій день турніру, я задоволений і грою і результатом.”

А головне, що такий результат Василя Забродського можна з впевненістю розцінювати як високий клас гри і показник стабільності.

Василь Запбродський грав за одним столом з минулорічним чемпіоном цього турніру Джоном Крейгом

Не менш цікавою виявилась і статистика турніру. У першій сотні кращих гравців цього турніру аж 6 канадійців, по одному греку, українцю, іспанцю та аргентинцю, і всі інші американці. Що зрештою й не дивно, адже саме в Америці і відбувався турнір. А за фінальним столом грали аж два представники Лас-Вегаса – цього легендарного міста, столиці ігрового світу.

І як завжди буває із Василем Забродським не обійшлось і без курйозів. Спочатку організатори турніру “приписали” Василя Івановича до Великобританії, виставивши йому прапор об’єднаного королівства. Але після відповідних заперечень самого гравця – виправились. І тепер в таблиці лідерів під 51 номером значиться Василь Забродський – представник України.

А про всі свої перепетії під час перебування в Вегасі Василь Забродський, як і завжди, описує на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: SportBuk.com

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ