У розбитій вітрині «Української книги» у Чернівцях вбачають «політичні сліди»

0
175
Загрузка...

У день народження  багаторічного заступника командира Чернівецького прикордонного загону розбили вітрину магазину «Українська книга» на Центральній площі у Чернівцях, де працює його дружина і теща Олега Хавича, який причетний до магазину та розташованому в середині на 2 поверсі «Literatur Cafe» і вважає, що «йому передали привіт» і попередили (як відомо, Олега переслідують за його погляди, які не всім подобаються, і навіть напали на нього перед презентацією нової громадської організації).

Про розбиту вітрину та «нюанси» навколо Олег Хавич написав на своїй сторінці у Facebook:

«12 червня – день народження мого покійного тестя, багаторічного заступника командира Чернівецького прикордонного загону.
І саме сьогодні зранку якісь скоти, що переубувають на побігеньках у колишніх колег тестя по КГБ (нині – служба безславних ублюдків, СБУ) “привітали” мою 72-річну тещу, розбивши одну з вітрин центру “Українська книга”. Зрозуміло, що це і “привіт” мені, і попередження – мовляв, сьогодні розбили маленьку вітрину, завтра знищимо велику…
І питання навіть не в тому, що вітрини виготовлено коштом міського бюджету і вони, як і все відреставроване (вже мною) приміщення “Української книги” та Literatur Cafe, належать громаді Чернівців – на пресингу ідеологічних опонентів новітня охранка не економить. Питання в тому, що “нова піліція” кілька годин відмовлялася виїжджати на виклик, щоб зафіксувати цей злочин. І я не здивуюся, що камери спостереження, котрі проглядають кожний куточок Центральної площі, раптом виявляться вимкненими – як біля готелю “Буковина” 20 березня.
Мені дуже сумно, що моє найулюбленіше на землі місто перетворюється на дно, гі-ДНО…
»

***

Хавич: СБУ мене знову пограбувала, а «групою підтримки» були бойовики «Азова»

***

Хавич: Суд зобов’язав прокуратуру відкрити кримінальні провадження проти «активістів» і поліції

***

Хавич: Слідчий СБУ повернув моїй тещі планшет, 1000 доларів та 500 євро

***

Хавич: СБУшники забрали у 70-річної тещі 1000 доларів і 500 євро… (відео)

***

У Європарламенті назвали побиття Хавича «утиском прав нацменшин»

***

Хавич назвав «список Суркова» фейковим і пояснив, що опинився там через Бурбака

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ