У нововідкритому Центрі «Czernowitz» одразу презентують і Благодійний фонд

0
97
Загрузка...

Другого дня роботи культурно-мистецького, туристично-інформаційного Центру «Czernowitz», який офіційно відкрили 7.06.17 у центрі Чернівців (вул. Б. Хмельницького, 68), у цьому закладі запланована презентація Благодійного фонду «Кращим бути».

Центр, створений з ініціативи «Буковинської партнерської агенції», очолила Лідія Анциперова. Громадська організація планує співпрацювати з туристичними організаціями, екскурсоводами. Там же можна буде знайти цікаві книги про Чернівці, сувенірну продукцію.

Про заплановану на 8.06.17 (12:00) презентацію Благодійного фонду «Кращим бути» повідомила у Facebook Оксана Лелюк:

“Вже завтра,о 12.00, в приміщенні культурно – мистецького, інформаційно – туристичного Центру «CZERNOWITZ» (м. Чернівці, вулиця Б. Хмельницького, 68), який сьогодні відкрив двері для відвідувачів, відбудеться презентація Благодійного фонду «Кращим бути».
Діяльність фонду спрямована на реалізацію проектів громадських організацій, ініціативних груп, орієнтованих на розвиток міста і громади. На презентації фонду відповіді на запитання:
• Яка мета діяльності фонду?
• Хто є партнерами фонду?
• Яка форма подачі заявки?
• Яка сума гранту?
• Яка тематика проектів?

Раді запросити представників ЗМІ, громадських організацій, ініціативних груп; чернівчани, які мають ідеї направлені на розвиток міста.
Презентація фонду відбуватиметься за підтримки ГО «Буковинська партнерська агенція»”

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ