Буковинець отримав смартфон за те, що не любить стояти в чергах

0
211
Загрузка...

Анатолій Одочук з селища Берегомет, що на Буковині, став одним з 25 переможців другого туру акції “Смартфон за комуналку в Приват24”.
1 квітня 2017 року ПриватБанк запустив акцію “Смартфон за комуналку в Приват24”. За умовами акції будь-який клієнт, який оплачує комунальні послуги через Інтернет карткою MasterCard, може отримати новий телефон.

“Дуже люблю ПриватБанк саме за можливість не стояти в чергах і робити все через Інтернет, – поділився своїми думками Анатолій Одочук. – Вже досить давно оплачую всі рахунки, в тому числі і комунальні, через Приват24. І дуже зрадів, коли дізнався, що за це ще й смартфони дарують 🙂 ”.

Акція “Смартфон за комуналку в Приват24” триватиме до 30 червня 2017 року.

Вже 50 клієнтів з різних областей України вже стали переможцями та отримали суперсучасні смартфони. Ще 25 таких смартфонів банк розіграє протягом червня.  Результати розіграшу публікуються на сайті, а на переможця чекає вручення смартфона у головному відділенні ПриватБанку його міста.

Для того, щоб стати учасником акції жодних додаткових реєстрацій не потрібно. Все, що має зробити клієнт – це здійснити комунальний платіж з картки MasterCard в інтернет-банку Приват24 (веб-версія або мобільний додаток) протягом одного місяця на загальну суму від 500 грн.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ