У Чернівцях стартувала розважально-інтелектуальна гра «Mind Game» (відео, фото)

1
438
Загрузка...

У першій грі «Буковинської ліги Mind Game», яка гостювала у «BIER PLATZ», нагороди цього розважально-інтелектуального проекту виборювали 13 команд.

 

Це гра для тих, які полюбляють весело проводити час, насолоджуватися товариством друзів і попутно перевірити свої знання. Як правило, до складу команд входять і відомі в різних сферах і галузях особистості – депутати, журналісти, спортсмени, чиновники тощо.

Першу гру «Буковинської ліги Mind Game» сезону-2017 виграла чернівецька команда «Cuba Libra», другий результат у гостей з м. Городенка Франківської обл. («Ровер “Україна”»), на третій позиції ще одна місцева команда «Energy».

Охарактеризувати коротко призерів погодився організатор заходу Степан Житарюк.

«Cuba Libra» – це така собі «збірна» друзів різних професій та сфер діяльності. Що цікаво, за цю команду грала навіть дівчина, точніше жінка на 9-му місяці вагітності. Через три тижні має народжувати. Може, ще й кумами будемо, але на результат гри це не вплинуло (сміється – авт).

«Ровер “Україна”» поєднує політиків, депутатів, журналістів, представників міської влади. Капітаном там – Любомир Музичка, секретар міської ради. До речі, активно займається волейболом в області. Дуже відома на Прикарпатті постать. Загалом, цікава та драйвова команда.

«Energy» – теж «різнопрофільна» команда, в якій є й журналісти, і менеджери, і гравці «Що? Де? Коли?»…

Зазначимо, що організатор «Буковинської ліги Mind Game» Степан Житарюк сам є титулованим гравцем, але… в Івано-Франківську, де чернівчанин жив останніх декілька років. У Прикарпатській Лізі він є капітаном найтитулованішої команди в історії українських паб-квізів – «Нагла поміч». Дворазові чемпіони України. У четвер, 4 травня, ця команда має зіграти у Франківську, але вже як почесні учасники. На цю гру Степан запросив до команди відомого українського співака та шоумена Василя Мельниковича (автора «Гойра Вісілє» і т.д.) та письменника зі світовим ім’ям, представника «Станіславського феномену» Володимира Єшкілєва…

А у Чернівцях до проекту можуть долучитися практично всі охочі.

Отож, інтелектуальний паб-квіз Mind Game – це понад 6 десятків несподіваних запитань, аудіо-, відео-, фотоконкурси, приємні подарунки і, звісно ж, море позитивного настрою та емоцій! Все це ви можете отримати разом з іншими учасниками проекту – двічі на місяць, беручи участь в розважально-інтелектуальних іграх «Mind Game».

Реєструйтесь на наступну гру, підписавшись на оновлення, наприклад, у Facebook.

fakty.cv.ua

***

***

Фото Євгена Томинця з першої гри  сезону-2017:

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ