У Чернівцях комунальне майно віддають в оренду без конкурсу, тому що…

0
138
Загрузка...

З понад 20-ти об’єктів комунальної власності, які винесли на відповідну комісію по оренді, лише на один було більше одного претендента. Про це повідомила член виконкому міської ради Антоніна Бабюк.

 

Йде засідання комісії з виділення в оренду нерухомого майна,що належить до комунальної власності територіальної громади м. Чернівців. З більш ніж 20 об’єктів тільки на ОДИН заявилися більше одного учасника.Розумієте що це значить??? Це значить що всі інші приміщення віддаються без конкурсу…. А чому? Та тому що об’яви про конкурс чи про наміри,даються тільки в газеті “Час” та на сайті МР…. О,як… А ще пів року тому члени виконкому голосували протокольним дорученням департаменту економіки звернутися до всіх ЗМІ з пропозицією розміщення оголошень.На моє запитання, чому далі ситуація залишається патовою,отримала відповідь, що ЗМІ це не панацея… Десь так… Маємо що маємо, – написала на своїй сторінці у Facebook Антоніна Бабюк.

В коментарях депутат міської ради від БПП “Солідарність” (за квотою “Народного фронту”) Сергій Греков зауважив, що до начальника Департаменту економіки Ярослава Городенського є багато запитань…

fakty.cv.ua

***


***

Зате там, де було більше одного учасника, у процесі боротьби за право оренди приміщення загальною площею 30,2 м ставка зросла від початкових 34,17 грн. до 1898 грн.! Цікаво, що ж то за приміщення таке, що настільки підняли ставку?..


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ