Спіймали на хабарі 500 доларів… заступнику начальника поліції

0
269
Загрузка...

Підприємливий чоловік запропонував правоохоронцю грошову винагороду за повернення вилученого транспортного засобу, якого раніше вилучили за незаконний видобуток піщано-гравійної суміші. 

Отримавши від поліцейського відмову, 29-річний чернівчанин усе одно продовжував наполягати на обговоренні питання, щодо повернення арештованого ТЗ, який проходить по кримінальному провадженню, як речовий доказ.

Про надходження пропозиції неправомірної вигоди pfcnegybr yfxfkmybrf Герцаївського відділення поліції повідомив керівництво ГУНП та Управління внутрішньої безпеки в Чернівецькій області. Сьогодні, близько опівдня працівники обласного УВБ спільно з Слідчим управлінням ГУНП в Чернівецькій області та спецпідрозділом «КОРД» затримали зловмисника безпосередньо при спробі передачі хабаря у розмірі 500 доларів США.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинений злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
***
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ