Тепер на хабарі у Чернівцях спіймали головного лікаря…

0
747
Загрузка...
Оперативники Управління захисту економіки в Чернівецькій області ДЗЕ Нацполіції затримали на гарячому працівників медичного закладу під час одержання ними неправомірної вигоди в еквіваленті 8 тисяч гривень, повідомляє управління захисту економіки в Чернівецькій області ДЗЕ НП України.

Правоохоронці встановили, що за позитивне рішення питання щодо працевлаштування в лікарні посадовці установи «запросили» 300 доларів неправомірної вигоди.
За фактом вимагання неправомірної вигоди працівниками лікарні відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
На даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо обрання міри запобіжних заходів фігурантам справи.
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10-ти роківз позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Як повідомляв promin.cv.ua, у військовому госпіталі, що на вулиці Фастівській, зафіксували факт хабарництва. Таку інформацію під час сесії міської ради повідомив активіст Юрій Ковалець.
Джерело: promin.cv.ua
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ