Сесія 12.04.17: Обшанський знову «борзіє», комісії звітують, мер був помічником регіонала?.. (відео)

2
178
Загрузка...

Продовження 26 сесії Чернівецької міської ради VII скликання 12.04.17 ледь не затягнулось до півночі. За декілька питань до «фінішу» депутати вирішили взяти тижневу перерву.

Цього сесійного дня знову «відзначився» скандальновідомий керівник Інспекції з благоустрою Сергій Обшанський, який мало того, що до свої попередніх «подвигів» додав ще одне перевищення повноважень (не будучи уповноваженим, пішов у робочий час перевіряти роботу іншого комунального підприємства, не за його профілем), так ще й дуже зухвало спілкувався з народними обранцями… А міського голову все влаштовує. Або, можливо, таки правда, що Обшанського на цю посаду влаштував (або рекомендував, як кажуть) сам «головний смотрящий» Максим Бурбак, тому Олексій Каспрук не може собі дозволити навіть зауваження робити цьому зухвалому підлеглому…

Звітували цього дня одразу декілька голів комісій міської ради (відео – нижче).

Серед «гарячих» моментів – чергова «перепалка» між мером та потенційним секретарем міськради Василем Проданом. Останній зауважив, що Олексій Каспрук, будучи депутатом міської ради від «Батьківщини» (об’єднаний список з «Фронтом змін»), паралельно був і помічником нардепа-регіонала (очевидно, йдеться про Анатолія Кінаха, хоча цей фактаж сподіваємось уточнити у самого Олексія Павловича). Подібні відомості в наш час викликають особливий інтерес і навіть певний ажіотаж. Хоча, напевно, даремно ми стільки звертаємо увагу на ці «партійні нюанси» – набагато важливішими є конкретні справи, незалежно від партійної приналежності. Це саме стосується і інших регіоналів, які входять до теперішньої команди мера Олексія Каспрука (у т.ч. пов’язані в минулому з Партією регіонів заступники Олександр Паскар, Володимир Середюк, Георгій Філіпчук і т.д.). Якщо вони добре виконують свої обов’язки і приносять своєю роботою користь громаді, яка різниця з якими партіями вони були пов’язані в минулому, або пов’язані тепер…

Ближче до півночі депутати вирішили взяти тижневу паузу. Мер був проти, але рішення набрало необхідну кількість голосів. Тож питання чергового бюджетного вливання у комунальне підприємство «Чернівціводоканал» (яке Обленерго знову грозиться відключити від електрики за борги), фінансової допомоги ФСК «Буковина» тощо обговорять вже після Пасхи.

Олексій Павлович на своїй сторінці у Facebook запевнив, що вихід знайдуть,  тобто без води місто не залишиться на свята.

fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ