26 сесію продовжать 18 квітня, щоби швидше виділити кошти комунальникам

0
102
Загрузка...

Продовження 26 сесії Чернівецької міської ради VII скликання відбудеться у вівторок, 18.04.17, аби швидше розглянути питання виділення коштів комунальним підприємствам. Про це домовились представники всіх фракцій на Погоджувальній раді 14.04.17.

«Не дивлячись на те, що Свято вже майже настало, день вийшов насичений справами. Щойно закінчилося засідання Погоджувальної ради міської ради. Одноголосно домовилися про продовження пленарного засідання 26 сесії 18 квітня. Всі зрозуміли важливість моменту щодо забезпечення життєдіяльності Чернівців. Приємно, що дійшли згоди!», – написав на своїй сторінці у Facebook керівник фракції БПП «Солідарність» Василь Максимюк.

У свою чергу мер Олексій Каспрук також висловився публічно про це рішення Погоджувальної ради, з іронією, зазначивши, що він сам запропонував зібратися 18 квітня, депутати цю пропозицію не підтримали, а потім самі це ж вирішили.

Нагадаємо, попереднє пленарне засідання завершилось близько півночі. Тоді депутати спочатку проголосували за перенесення сесії на тиждень, а потім погодились продовжити роботу, але міського голову, який вийшов було з сесійної зали, так і не дочекались.

***

Сесія 12.04.17: Обшанський знову «борзіє», комісії звітують, мер був помічником регіонала?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ