Владу запитують: чому бабусь ганяють, а в центрі міста влаштували «базар»?..

0
247
Загрузка...

Відомо, що у Чернівцях деякі найняті за кошти громади працівники «поганяти бабусь», які задля виживання торгують вирощеними своїми руками овочами і фруктами, видають ледь не за «героїзм». Такі «героїчні» фото розміщують в соціальних мережах, відео з такими «героями» поширюють навіть деякі популярні ЗМІ…

 

І на цьому фоні чернівчанин Воронич Дмитро запитує, чому ж «базар» влаштували у центрі міста – біля цеентрального парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка:

«Не розумію підхід посадовців до благоустрою та розвитку міста. Чому наша “доблесна” влада ганяє з вулиць стареньких бабусь, які торгують продуктами домашнього виробництва, тоді як вони просто намагаються хоч якось заробити кошти для зведення кінців з кінцями в такі скрутні часи? При чому це повинно викликати повагу у громади та як мінімум розуміння, бо вони не йдуть жебракувати, а намагаються хоч якось вижити в країні, де економічний стан за сприяння влади погіршується з кожним днем!
І в той же час на одній із центральних вулиць міста розведено кустарного плану “базар” (не ярмарок, не ринок, а саме “базар”)!
Чи є справедливість і #законодиндлявсіх про який так кричать певні популісти-посадовці міста?»

Автора здебільшого підтримують у своїх коментарях. Хоча, напевно, представники влади знову знайдуть як пояснити, що це пишуть чергові «вороги», що все практично ідеально, просто багато «неправильних» мешканців міста у нас…

fakty.cv.ua






***

Чернівчан запитують, де б вони бачили «Сувенірне містечко»

***


***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ