Після хабара в 230 тис. Каспрук хоче говорити з громадою про болюче і неприємне

1
534
Загрузка...

Гучне затримання посадовця міського управління освіти на хабарі 230 тис. грн. обговорять на позачерговій сесії 27.03.17 (11:00).

 

Про це повідомив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук:

 

«Випадок затримання посадовця управління освіти міської ради під час хабара викликав багато запитань у чернівчан. Наразі правоохоронці ведуть розслідування. У свою чергу призначив службове розслідування в управлінні освіти, начальника управління Сергія Мартинюка відсторонив від виконання посадових обов’язків.
Про результати службового розслідування, ситуацію, що склалася, будемо говорити 27 березня о 11.00 на позачерговій сесії міської ради. Вважаю, що така відверта розмова потрібна.
Прошу долучитися до обговорення освітян, батьків, підприємців, підрядників, які працювали на об’єктах освіти. Цікавить об’єктивна інформація та принципова позиція кожного. Відверта публічна розмова – це краще, ніж поширення чуток і неперевірених домислів.
Думаю, що таке обговорення допоможе і розслідуванню цього злочину. Нам не має чого приховувати, завжди готовий про болючі і неприємні моменти говорити з громадою».

Як ми вже зазначали, наскільки відомо fakty.cv.ua з власних джерел, Олексій Каспрук справді своїх підлеглих (у т.ч. при прийнятті на роботу) застерігає від корупційних та інших незаконних дій і попереджає, що в разі виявлення таких фактів, ні на які «поблажки» та «прикриття» ніхто не зможе розраховувати.

fakty.cv.ua

***

Посадовця управління освіти Чернівецької міськради затримали на хабарі (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ