Новий скандал у Чернівцях: фірма із статутним фондом 5 тис. виграла тендер на 30 млн.?!

1
3415
Фото: karpatskijobjektiv.com
Загрузка...

Не встигли влягтися негативні емоції після затримання посадовця управління освіти Чернівецької міської ради на хабарі у 230 тис. грн., як з’явилась нова скандальна тендерна інформація – про те, що фірма із статутним фондом 5000 грн. якимись дивним чином виграла тендер на 30 млн. грн.!

 

Йдеться про тендер по проспекту Незалежності (будівництво проспекту Незалежності на ділянці від вулиці Сторожинецької до вул Героїв Майдану та улаштування монолітних каналізаційних колодязів на загальну суму 30 млн. грн.). А фірма, кажуть, наближена до відомого чернівецького нардепа, який за теперішнього режиму має серйозний вплив на політичне життя та економічні процеси у Чернівцях та області. Причому далеко не завжди позитивний вплив… У т.ч. на мера…

До вашої уваги відповідний матеріал:

Всюди можна почути, що в нашій державі  треба наводити порядок!

Проста людина щиро чекає коли ж вдасться приструнити політичних гопників і знайдеться сила, яка хоч повільно але впевнено надасть природний опір!

Можливо в цю хвилину  ми стаємо свідками як в Чернівцях та області, якщо і не в цілому і не зразу, то все ж таки паростки наведення порядку  проглядаються!

Буковинці які слідкують за політичними, економічними та побутовими процесами  розуміють що павутиння тотального  дерибану скоріш за все очолює головний павук цього театру абсурду наш земляк депутат ВР!

Неодноразово з’являлися дзвіночки боротьби проти тотальної монополії та несправедливості з боку керівного складу міста та області,  як приклад, сумнівна історія з харчуванням майже всіх шкіл однією фірмою яка складається з двох осіб та одного автомобіля, легендарна вул Б. Хмельницького, якою цікавилися центральні телеканали, де  навіть мер Каспрук і сьогодні, можливо не знає скільки мільйонів і на що  було витрачено і скільки ще  потрібно  мільйонів під брендом «треба доробити» читайте «треба до-дерибанити«, і як завжди   все закінчувалося тихо  та полюбовно!

Сумнозвісні події з керівником міської  освіти Чернівців і питання   символічних «10%» сколихнуло громадськість, хоча головним тут є зовсім інше а саме те, як посміли силовики найменшої області  зачепити «можливо» захищених опричниками Бурбака людей, яких поставили на грошові потоки?

Окрема велика повага та респект робітникам Прокуратури та СБУ і МВД що не побоялись!

Також стало відомо про зовсім знахабнілу ситуацію де фірма, яка не виключено що близька Каспруку та Бурбаку, виграла тендер в сумі 30 мільйонів, на будівництво проспекту Незалежності, все б напевно нічого нового сума як сума,  тут і «10%» жирніше, меншу ж нецікаво, але певні запитання у активістів є, а саме що фірма  ПП «Алекс Промбут» БОДНАРАШЕК ОЛЕКСІЙ ДМИТРОВИЧ — керівник з 05.02.2016 — яка виграла тендер на 30 мільйонів, створилася тільки майже перед самим тендером в 2016 році, а в статутному  фонді вказано сума  ( вгадайте з трьох раз !) аж 5 тис грн ( 5000  грн) і це без оформлених працівників відповідної  спеціальності!?

Як такий підприємець взагалі з 5 тис грн в кишені  вліз на 30 мільйонів. Фірма скоріш за все навіть лопати не має, вже не говорю за спеціалізовану техніку, і зареєстрована згідно офіційних документів по вул Головна 200 в приміщенні з магазином, який торгує гуманітаркою?!

По цій адресі і на ту ж особу  зареєстрована ще одна фірма «Будінвест трейдинг», цікаво скільки тендерів виграли ці нібито будівельні фірми?

В кваліфікаційних критеріях які встановлює департамент містобудівного комплексу Чернівецької міської ради вказано, що роботи повинні проводити працівники відповідної кваліфікації, але на вказаному підприємстві таких працівників не існує, а це свідчить про фальсифікацію, зловживання службовим становищем, заговором  та підробкою відповідної документації між посадовими особами міської ради та приватним підприємством!

Ходять чутки посеред підприємців що Каспруку  від Бурбака передали  листочок де написані фамілії тих хто повинен виграти тендера, від закупівлі ручки до мільйонних підрядів!

І тим підприємцям  які не в списку, але  мають сміливість взяти участь в тендерах та конкурсах до них починають прискіпливо приглядатися різні структури  шукаючи  причини для протягування до відповідальності, щоб іншим разом думали куди лізуть!

Скільки ще є різних сумнівних договорняків, за схемою, виграв тендер на  величезну суму почав робити, потім повідомив що не вистачило коштів, сесія проголосувала знову отримав значну суму і знову не вистачає!

Може пора сказати стоп без господарській діяльності міському голові та апарату міської ради,  яких ми з Вами шановні Чернівчани брали на роботу, адже витрачаючи на них сотні тисяч наших податків, вони нам віддячують обкрадаючи нас  на мільйони?

Зробимо генеральне прибирання викинемо павутиння та головного ненаситності павука з квітучої Буковини!!!

PS: Надалі ми обовязково продовжимо тему по цих «ОДІОЗНИХ» політиків, та пошук головного в ненаситності, але затамуйте подих, далі цікавіше….

Валентина Поліщукдля UkrPost.biz

***

Хочеться вірити, що в мерії зможуть надати достатньо фактажної інформації, яка спростує ці натяки на можливу причетність Олексія Каспрука (та Максима Бурбака) до «дивних» тендерних справ… Міська рада може ж надати інформацію, скільки справді тендерів і на які суми виграли названі фірми…

***

Після хабара в 230 тис. Каспрук хоче говорити з громадою про болюче і неприємне

***

Посадовця управління освіти Чернівецької міськради затримали на хабарі (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ