На Глибоччині завдяки гранту запрацює еко молочний міні-цех

0
177
Загрузка...

Першого дня весни 2017 Глибоцька об’єднана громада відзначила ще один організаційний успіх, який незабаром даватиме і економічні дивіденди.

 

Приємною звісткою публічно поділився голова Глибоцької об’єднаної громади Григорій Ванзуряк:

«Нашу громаду відібрали для участі у спільному проекті Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей». У компоненті проекту «Підтримка малих економічних ініціатив сільськогосподарського спрямування» Глибоцька громада отримає грант на розвиток молочного кооперативу.
Сьогодні пані Наталя Белюкіна, координатор проекту в Чернівецькій області та інженер-будівельник, експерт проекту Микола Коломієць відвідали Михайлівку та Червону Діброву, обгооврено подальший хід роботи в рамках проекту.
Надіюся, що до кінця року в Михайлівці запрацює молочний міні-цех і екологічний сир, молоко і інші молочні продукти скоро стануть доступними для гурманів.

P. S. Щиро дякую всім хто допомагав в написані проекту особливо виконавчому директору Агенції розвитку громад Буковини Нелі Малько, старостам і депутатам, головам райдержадміністрації і районної ради, всім хто долучився і підтримував. Надалі нас чекає важка робота, ми маємо здійснити задумане».

Побільше би таких новин…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ