Мунтян про сесію Чернівецької обласної ради 24.03.17 та благодійність

0
217
Загрузка...

У п’ятницю, 24.03.17, у «Будинку з левами» відбулась чергова сесія Чернівецької обласної ради.

 

Коротко про цю сесію розповів голова обласної ради Іван Мунтян:

«Доволі насиченим виявилося засідання сесії обласної ради, адже сьогодні ми розглянули низку важливих для життєдіяльності нашого краю питань у сферах соціального забезпечення, охорони здоров’я, освіти, енергетики, надро- та лісокористування, питання про ремонт доріг та завершення реконструкції пропускних пунктів на україно-румунському кордоні. Прийняли зміни до обласного бюджету та ряду регіональних програм, заслухали інформацію керівників окремих підрозділів ОДА про стан справ у ввірених їм галузях, а також створили кілька робочих груп з підготовки звернень до керівництва держави із найбільш актуальних питань, що турбують жителів регіону.
Також відповідно до чинного законодавства відзвітував перед депутатами за перший рік роботи. Озвучив головні здобутки, яких вдалося досягнути. Відзначив, що результати роботи обласної ради 7 скликання свідчать про громадянську зрілість депутатів, належний рівень політичної культури, їх особисту відповідальність перед жителями області, високий професіоналізм і принциповість. Подякував буковинським народним обранцям за витримку та наполегливу роботу у сесійній залі.
Принагідно долучився до збору коштів на лікування молодого талановитого чернівецького тележурналіста Олега Тудана, який зараз знаходиться у реанімації обласного онкодиспансера. Дуже сподіваюся, що буковинські лікарі допоможуть цій молодій людині здолати недуг і якнайшвидше повернутися в родину до 5-річного синочка».

***

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ