Чернівецький нардеп розповів про позитивні показники роботи Насірова (відео)

0
153
Загрузка...

Вже 4 добу триває епопея про обрання запобіжного заходу голові ДФС Роману Насірову, тому не дивно, що до цієї події прикута тотальна увага ЗМІ, і не лише українських.
Про процесуальні ляпи правоохоронців, нехай говорять правники (більшість з них вважають, що приводів “домахатися” в цьму зв’язку більш ніж достатньо). Мене ж, як члена Бюджетного комітету перш за все цікавить робота не конкретно громадянина (прізвище, ім’я та по батькові), а посадової особи – голови ДФС. Можливо хтось не знає, але одним із головних завдань ДФС є безумовне забезпечення виконання показників наповнення бюджету.
Цифри за 2016 рік говорять самі за себе:
– + 16,3 % (у порівнянні з 2015 роком) митних надходжень до держбюджету;
– + 66,8 млрд грн податкових надходжень до загального фонду держбюджету,
що в цілому за рік дозволило забезпечити на 28 % більше платежів, а це додаткових 145,4 млрд гривень !?
А тепер щодо суті звинувачень, які інкримінують голові ДФС: розстрочку зі сплати податків деяким підприємствами. Можливо для більшості читачів це дивина, але практика розстрочки або відстрочки сплати податків досить поширена. Чи означає це, що голова ДФС не винен? Чесно – не знаю. Бо не бачив матеріалів справи. Сподіваюся, що детективи НАБУ аби “відбілити” себе не допустять витоку інформації аж до самого розгляду справи судом і в подальшому здійснюватимуть процесуальні дії, як того вимагає Закон, – написав на своїй сторінці у Facebook чернівецький нардеп Сергій Рудик.

Відео:

***

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ