Водіям ЧТУ забороняють говорити позитив про тролейбуси б/у (відео)

9
324
Загрузка...

Шокуючі речі про «нюанси» у роботі Чернівецького тролейбусного управління (депо) розповів водій цього комунального підприємства.

 

За його словами, водіїв під загрозою покарань (аж до звільнення) змушують підписувати незаконні інструкції, відповідно до яких, зокрема, заборонено спілкуватися з журналістами. Водій зазначив, що керівництво ЧТУ наголошує на неприпустимості позитивно характеризувати придбані наприкінці 2016 р. бувші у користуванні тролейбуси з Європи. Все це для того, щоби посприяти лобіюванню єврокредиту на придбання нових тролейбусів, за умовами якого, нагадаємо, євробанку мали за 12 років «подарувати» мільйони євро відсотками та комісійними.

https://youtu.be/dE_mcATbTok

***

***

До слова, питання щодо того єврокредиту, слава Богу, депутати не підтримали, адже воно явно не в інтересах громади (у наших умовах якраз «не вистачало» працювати ще й на європейський банк). Керівники міста, провладні ЗМІ та «грантоїди» і після голосування продовжували некоректною риторикою висловлюватися про депутатів, які не підтримали відповідний проект. Попри те, що за проголосувало лише 5 депутатів. Решта всі «неправильні», за версією влади, бо не дозволили загнати місто у цей євроборг.

До шокуючої розповіді сміливого водія можемо додати неофіційну інформацію, також з середини колективу ЧТУ, що ті придбані б/у тролейбуси були обладнанні індивідуальними електролічильниками, але керівники ЧТУ розпорядилися зірвати ті лічильники. Вочевидь, керівництву ЧТУ зовсім не хочеться такого контролю за споживанням електроенергії, адже аналіз знову ж таки, найімовірніше, свідчитиме про економічні переваги цих б/у «Шкод». Взагалі, напевно, мудро було б придбати, приміром, 2 нових тролейбуса і з десяток-другий ще тих б/у чеських «Шкод», але за наявні кошти, а не за єврокредит. І потім провести хороший порівняльний аналіз роботи тих нових та придбаних б/у тролейбусів. І з наявними тепер тролейбусами також порівняти. Аби визначитися, яким чином оптимально поповнити тролейбусний парк, аби вирішити в цій частині проблему громадського транспорту у Чернівцях.

А тема тих «нюансів» у ЧТУ, можна не сумніватися, буде продовжена.

Цікаво також, що в пориві емоцій мер Олексій Каспрук запропонував очолити ЧТУ депутату від «Самопомочі» Богдану Ковалюку. Той напівжартома зауважив, що він може очолити, але краще об’єднати управління декількома комунальними підприємствами, аби він, очоливши об’єднану структуру, вирішував одразу проблеми всіх тих комунальних підприємств. Очолити саме ЧТУ виявили готовність депутати Валерій Чинуш та Анатолій Чесанов. Запевнивши, що можуть навести порядок і витягнути це комунальне підприємство з економічної ями, в якій воно перебуває нині…

Чи наважиться Олексій Каспрук на якийсь такий кадровий експеримент? Адже теперішньому керівнику ЧТУ, схоже, краще самому піти з посади, бо після роботи депутатської комісії (утвореної для перевірки стану справ на підприємстві) його становище може погіршитися…

fakty.cv.ua

***

Про ті «нюанси» єврокредиту на тролейбуси, про які не знаємо ми

***

Борці за єврокредит на тролейбуси пропонують «програму підтримки євробанку»

***

Новий скандал навколо єврокредиту на придбання тролейбусів (відео)

***

Єврокредит на тролейбуси – політичне рішення, проблему треба інакше вирішувати

***

Карімова відповіла про «сумнівні умови єврокредиту» на придбання тролейбусів

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ