Депутат готовий очолити тролейбусне управління і вже написав заяву меру

0
268
Загрузка...

Чернівецькому міському голові Олексію Каспруку випала чудова нагода «спіймати на слові» одного з опонентів і відправити його «витягувати» з критичного стану тролейбусне управління.

 

Під час попереднього сесійного засідання, коли водій з Чернівецького тролейбусного управління шокував присутніх не дуже приємною інформацією, зокрема, про внутрішні проблеми між керівництвом та колективом, Олексій Павлович натякнув, що може призначити керівником туди когось з депутатів – мовляв, нехай спробують покращити роботу управління. Пізніше він адресно пропонував цю посаду депутату від «Самопомочі» Богдану Ковалюку. Але «за слова зачепились» і інші депутати, які висловили готовність піти «витягувати з ями» це комунальне підприємство. А Анатолій Чесанов оперативно навіть написав і зареєстрував відповідну заяву, про що згодом повідомив публічно на Facebook:

«В цей четвер на сесії Каспрук звинуватив депутатів в популізмі і заявив, що любого бажаючого призначить керівником збиткового підприємства. Аби довести, що команда діючого мера просто не в змозі ефективно працювати, одразу написав заяву і обрав саме збиткове, проблемне підприємство – Тролейбусне управління. На жаль, в нашого мера, як завжди, слова розходяться з ділом. Ніби каже правильні речі, але на жаль постійно каже неправду, маніпулятор ще той..»

Цікаво, чи скористається Олексій Каспрук нагодою призначити представника «ворожої» для нього політичної сили на це «не солодке місце». У разі такого кадрового кроку, Олексій Павлович матиме фактично безпрограшні перспективи: запрацює Чесанов успішно на тій посаді – це актив і мера, який може сказати, що справи на першому місці, що довірив навіть опоненту заради покращення ситуації у ЧТУ і т.п., а не впорається Чесанов – тоді у мера буде можливість критикувати опонентів, які «можуть лише на словах» і т.п.

Чекаємо реакцію Каспрука.

fakty.cv.ua

***

З попереднього єврокредиту ~800 тис. євро осіли в кишенях певних людей…

***

Водіям ЧТУ забороняють говорити позитив про тролейбуси б/у (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ