Саакашвілі у Глибоці і в Чернівцях: про популізм і провокації (відео)

0
305
Загрузка...

Колишній президент Грузії та голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі під час візиту на Буковину 28.01.17 зазначив, що цей регіон спустошений, і що “ми повинні” повернути людей, які виїхали за кордон, створивши їм відповідні умови для роботи і життя.

Саакашвілі, безумовно, харизматичний політик, вміє говорити “переконливо”, але… Рух нових сил. Наскільки нові ці сили і чи є з ким реалізовувати анонсовані зміни на краще? На Буковині, приміром, рух Саакашвілі очолив екс-митний посадовець і екс-губернатор Роман Ванзуряк, який вже змінив енну кількість партій. Чи може хтось пригадати, щоби за губернаторства Ванзуряка на Буковині був якийсь “бум” в плані появи нових чи відновлення роботи закинутих підприємств, нових робочих місць з гідною зарплатою тощо. Чи, може, в Одеській області відбувся у цих напрямках прорив?..
Хоча, можливо, і є об’єктивні пояснення, чому тих проривів не було. І дай Боже, щоби Саакашвілі і Ко вдалося реалізувати позитивні і корисні для України та українців ідеї, задуми і проекти. Правда, якщо називати речі своїми іменами, напевно, не дуже доречно називати Рух нових сил, або справді робити цей рух силою НОВИХ людей в політиці…

Під час зустрічі у Глибоці, як повідомляють активісти, були і провокації.

***

***

Чернівчанин «змусив» Саакашвілі назвати Порошенка «баригою» (відео)

http://www.fakty.cv.ua/chernivchanyn-zmusyv-saakashvili-nazvaty-poroshenka-baryhoyu-video/

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ