Каспрук: досягнення 2016 – місто жило, провал – затримки з реалізацією проектів

0
202
Загрузка...

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, відповідаючи на запитання щодо найбільшого здобутку міської влади за 2016 рік, розпочав з того, що «місто жило, працювало» «і розвивалось».

 

 

«Ну, найперший здобуток – це те, що місто жило, працювало і не просто, скажімо так, – було забезпечено життєдіяльність міста, рухався громадський транспорт, була вода, було тепло, працювали школи. Але і місто розвивалось.

Значні кошти виділялись і на ремонт між будинкових проїздів, на закупівлю техніки для комунальних підприємств, на ремонтні роботи в дитячих садочках і школах. Ми вперше почали будувати, скажімо так, за Kaspruk-170112-Chernivtsi-fakty.cv.uaчасів незалежності, новий дитячий садочок. Ще дві такі будівлі знаходяться на реконструкції. Тобто це повноцінні дитячі садочки. І багато-багато інших речей…», – зазначив Олексій Каспрук у програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

А ось на запитання щодо найбільшого провалу Олексію Павловичу було складніше відповідати:

«Ну, важко сказати, тому що помиляється той, хто нічого не робить…

Напевно, це були затримки з реалізацією тих інфраструктурних проектів, які ми прагнемо реалізувати. Вони були не з нашої вини. Треба було змінювати українське законодавство, яке дуже ускладнювало процедури надання муніципальних гарантій…

Це проект теплопостачання, реконструкції системи теплопостачання міста, і в цей опалювальний сезон ми, на жаль, увійшли із старою системою теплопостачання. Хоча в останній момент депутати все-таки виділили кошти на заміну мереж найбільш аварійних ділянок. І в опалювальний сезон ми увійшли достатньо швидко, набагато швидше, ніж у попередні роки, майже не було магістральних аварій…»

Переглянути весь ефір:

***

Вул. Б. Хмельницького: знову на телеекранах, а де «зайві» мільйони і метри?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ