Бурбак спіймав Тимошенко на брехні і… отримав «обратку» (відео)

1
364
Загрузка...

Чернівецький голова фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак довів, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко сказала неправду, відхрестившись від причетності до призначення міністра екології Ігоря Шевченка, який пов’язаний з автором скандальних викривальних заяв Олександром Онищенком.

tyymoshenko-shevchenko-ministr-lyst-141201

«Завжди поважаю документальне підтвердження гучних заяв. Сьогодні на погоджувальній раді лідер Батьківщини заперечила свою причетність до призначення міністром екології Шевченка Ігоря, який тісно пов’язаний з нардепом Оніщенко. Дивно, але даний документ доводить протилежне. Але то пусте, головне – полум’яно, з надривом заперечувати все. І годувати всіх фейками», – заявив Максим Бурбак, показуючи на камери той лист з підписом Тимошенко.

Але, як кажуть, «не відходячи від каси» Максим Юрійович отримав «обраточку» від «Батьківщини», близька до якої буковинська журналістка Маріанна Антонюк так само фактажно і чітко довела, що Бурбак також збрехав, коли з трибуни Верховної Ради приписав голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну авторство тези «один район – одна громада», яка належить якраз «народофронтівцю»-губернатору Олександру Фищуку:

«Maksym Burbak, принцип “один район – одна громада” належить у Чернівецькій області не голові облради, “батьківщинівцю” Іван Мунтян, а якраз Вашому однопартійцю, голові облдержаміністрації Олександр Фищук.
А “Батьківщина” якраз послідовно відстоює принцип добровільності об’єднання громад. На коли анонсуєте спростування?»

fakty.cv.ua

***

http://www.fakty.cv.ua/skandalna-zayava-nardepa-olimpijtsya-z-kompromatom-na-poroshenka-video/

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ