Серіал «Село на мільйон» (відео)

0
372
Загрузка...

Мільйонний спадок троє кузенів можуть отримати лише за умов, що переїдуть з великих міст у село і проживуть там рік – ця незвична історія лежить в основі сценарію комедійного серіалу «Село на мільйон», який виходить на телеканалі «1+1».

 

За сюжетом «Село на мільйон» троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Актор Євген Капорін в серіалі зіграв моряка Колю, Костянтин Войтенко – столичного мажора Тимура, актриса Анна Кошмал – львів’янку Катерину.

У серіалі також зіграє Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Марк Дробот і Володимир Задніпровський. Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн». Режисером комедії виступив Бата Недич. Продюсери серіалу – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.

1 серія

***

2 серія

***

***

3 серія

***

***

4 серія

***

***

5 серія

***

***

***

***

7 серія

***

***

8 серія

***

***

9 серія

***

***

10 серія

***

***

11 серія

***

***

12 серія (буде додана)

***

 

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ