Мер не в курсі, що деякі підлеглі дискредитують міську владу?..

1
472
Загрузка...

Лідерами рейтингу дискредитації міської влади, без сумніву, нині є начальник Інспекції з благоустрою Сергій Обшанський та директор МКП «Реклама» Тарас Унгурян.

 

Скільки ще треба таких скандальних негативних історій, щоби мер Олексій Каспрук зрозумів, що ці підлеглі 161129-tkachuk-unguryan-reklama-4-fotoпідставляють його та створюють негативний імідж владі в цілому у Чернівцях?.. Чи, може, очільник міста справді їх тримає для «наїздів» на політичних опонентів?..

Про чергову історію, яка ганьбить міську владу, розповів Сергій Ткачук (мовою оригіналу):

«Обычно таким не занимаюсь, но тут совпало…
Пару недель тому назад я имел неудовольствие повстречаться с одним неприятным человеком – мелким чиновником, который чувствует себя, судя по поведению, великим князем валашским, решающим судьбы холопов, то бишь предпринимателей (видимо, синдром любого чиновника-бюрократа в нашем городе). Зовут его – тарас унгурян (именно с маленьких букв).

Я забронировал у этого персонажа, директора местного коммунального предприятия МКП РЕКЛАМА, несколько конструкций (биллбордов). Договорились при свидетелях (при том юристах) и пожали руки с тем, чтобы через несколько дней я занес деньги и подписал договор, в который за это время он бы внес правки и данные. Я отпечатал постеры, но когда отправил сотрудницу с оплатой – унгурян прикинулся овощем (а может и нет) и сказал, что он знать не знает о чем речь, не впустил ее в кабинет и, сокращенно пояснил, мол “пшла вон, у меня другие теперь орендаторы”. А я, выходит, попал на стоимость печати и, что более важное, впал в шок от неадекватных действий сего деятеля.

В общем, что вытворил этот кадр? Он вызвонил других потенциальных заказчиков и, оперируя высоким спросом на такие-то места, перепродал им договоренные со мной конструкции подороже (цена – предположение, потому как иначе логики вообще нет). В трубку, вместо внятных объяснений промычал что-то вроде “ми з вами договір не підписували”. Не предупредил, не компенсировал стоимость, вот так вот “я, выше всего этого”.

Потом я все-таки пришел в его кабинет и застав там “директора”, с трудом сдерживаясь от рукоприкладства, скромно назвал его поведение скотским и неадекватным (как оказалось позже, все, без исключения, мои знакомые, кто с ним хоть раз имел дело, характеризуют этого человека именно как “подлого” “скользкого” и “неадекватного”).

То есть, если двое мужчин (один из них – предприниматель, а другой – чиновник, живущий за счет налогов с первого) о чем-то договариваются, то это совершенно ничего не значит, поскольку “ми з вами договір не підписували”)

Ясно? Вам что-то обещал мэр в избирательной кампании? – “ми з вами договір не підписували”. Улицу Хмельницкого до конца 2014 года? – “ми з вами договір не підписували”. Безвиз в ноябре? – “ми з вами договір не підписували”…

Я клоню, к тому, что пока маленький унгурян не начнет отвечать за свои слова, и получать по шапке за откровенную ложь и хамство, крупный госдеятель и подавно будет ложить болт на свои обязанности и обещания.

Кстати, потребность города в самом коммунальном предприятии вообще спорна – оно занимается тем, что каждый месяц выдумывает новые правила, как бы снять с предпринимателей еще капусты: за неутвержденную вывеску (я не против, но у вас есть дизайнеры, разрабатывающие первичные проекты?), за мигающий аптечный крест (я не против, но вас предупреждали о том, что свечение должно быть статично ДО МОНТАЖА), за невписывающуюся в пространство рекламу (я не против, но какой пример вы подаете сами, владея горой жутких рекламных конструкций в центре, которые сдаете в аренду). Смежные службы отвечают за цвета фасадов (и это при розовом соборе), за качество рекламы (при рваном баннерном панно на центральной площади), за благоустройство (при поломанных и обоссаных остановках общественного транспорта, которые давно готовы были БЕСПЛАТНО поменять инвесторы). Не мучайте предпринемателей постановлениями, предписаниями, угрозами!! Подайте им лучше пример! У вас же не работает ни одного дизайнера, архитектора, проэктировщика! На основании чего вы регламентируете внешнюю рекламу? На основании спиженных у Львова “правил розміщення зовнішньої реклами” и настроения таких унгурянов?

К слову, окончательно утверждает все вывески предприятие со скромным, лаконичным и красивым внешним информационным оформлением “ЦНАП”. Видели этот сумасшедший caps lock возле костела и дома юности?)). Это что, эстетично?? Это пример для подражания?

К чему я это все. Сейчас открыта петиция (кого-то, видимо, достало) об увольнении с должности унгуряна. Пожалуйста, друзья, поддержите, потому как все живем в одном городе и чиновник-говно одинаково воняет каждому и только открытое общественное мнение может хоть как-то влиять на этот закрытый клуб “решал”, “катал” и “кидал”».

Цю тему продовжив екс-директор МКП «Реклама» і громадський діяч Ігор Воронич:

Я можу доповнити.
«Між МКП “Реклама” і НТК “ЮніКом Лтд.” існував договір, згідно якого “ЮніКом” поставив на місця “Реклами” конструкції. Договір закінчувався 31 грудня 2014 року. Згідно умов договору “якщо жодна із сторін” до 30 вересня письмово не заявляла про припинення, то договір продовжувався на наступний період. Оскільки Унгурян знав, що я маю відновшення до цього підприємства, хоча і не працюю на ньому, то ЗАДНІМ числом змайстрував листа про розірвання і вимогу демонтувати щити. Заднім — 100% бо на конверті дата відправки листа стояло чи то 3 чи то 5 жовтня. Відповідно, згідно умов договору підприємство могло розраховувати на продовження.
Жодних пояснень Унгурян не захотів надати. Почалися демонтажі. В той же час деякі клієнти підприємства висловили бажання пролонгувати розміщення реклами на 2015 рік. Виходячи з цього директор підприємства, не я, зв’язалась з Унгуряном з пропозицією укладання новго договору на ЗАПРОПОНОВАНИХ умовах УНГУРЯНОМ.
В підсумку, електронні листи ходили, умови обговорювались, обіцялось, що у вівторок “ви зможете забрати підписаний договір”…. То нарада, то поїхав кудись там, то ще щось…. і раптом в січні 2015 лист-вимога терміново демонтувати конструкцій, бо їх демонтує МКП “Реклама” з відшкодуванням витрат. На запитання як же так відповідь в дусі описоному в пості Сергія Ткачука. Але оскільки я чітко розумів, що це РОЗПРАВА з підприємством, бо Я МАЮ ДО НЬОГО ВІДНОШЕННЯ, я вириішив втрутися.
Був написаний лист на ім’я Каспрука з описом ситуації і економічними викладками. Олексій Павлович з якихось причин делегував це питання на Ярослава Кушнірика. Були зустрічі, на яких Унгурян обливав брудом мене і щось мукав про економічну невигідність цього договору, а моя пропозиція запропонувати “економічно-вигідні умови” ставила Унгуряна в ступор. Врешті-решт ледь не в наказовому порядку Унгурян змушений був укласти новий договір.Правда, доки тривали ці розборки, більшість клієнтів пішло….
Підсумок. Прошу уважно прочитати Олексія Каспрука, Ірину Карімову! Було демонтовано 5 конструкцій формату 3х6, НЕ В ЦЕНТРІ МІСТА. 5*360=1800. 1800*12=21600. Тобто за рік бюджет міста втратив 21600 грн., а за 2 роки (2015-2016) це вже 43200. При цьому МКП “Реклама” втратила на цьому ще тисяч 20 ЧИСТОГО ПРИБУТКУ. Отже, якщо ці гроші “не важливі” для міського бюджету, то пропоную зменшити розмір платежів місту за рекламу або взагалі її скасувати.
Але якщо бюджету міста важлива кожна копійка, то прошу стягнути з винного у свідомому нанесенні збитків територіальній громаді, а саме з Т.Я.Унгуряна. зазначених сум на користь міста. “Рєаніматори”…. блін….».

fakty.cv.ua

Підтримати петиції щодо відставки цих керівників-провокаторів і дискредитаторів міської влади можна тут:

***

Скандальних Обшанського та Унгуряна хочуть звільнити через петицію

***

«Зовнішня реклама забруднила центр», але МКП «Реклама» її там розміщує

***

Підлеглий Каспрука публічно маніпулює (бреше) навколо трагедії в МКП «Реклама»

Мера підставляють чи він замовляє (підтримує) переслідування опонентів? (відео)

«Борцю з бабусями і МАФами» ще раз вказали на його «подвійні стандарти»

Кривдник бабусь отримав премію 105%, образив депутатку і – на звільнення (відео)

Чиновники атакують інваліда І групи… за красу на площі Філармонії

«Борець з бабусями» з міської влади змінив місце роботи зятя Чинуша

Кривдник бабусь отримав премію 105%, образив депутатку і – на звільнення (відео)

Депутати контролюватимуть роботу скандальної Інспекції з благоустрою (відео)

Депутати контролюватимуть роботу скандальної Інспекції з благоустрою (відео)

Міська влада помстилась Гешку за критику «зникненням» олімпійських банерів?

«Все має бути в рамках закону» в Україні звучить, як знущання (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ