Екс-губернатор Буковини змінив «Нар. контроль» на РНС Саакашвілі

1
147
Загрузка...

Колишній голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк публічно оголосив про перехід з «Народного контролю», від якого був обраний депутатом обласної ради, до «Руху Нових сил» екс-президента Грузії та екс-губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі.

 

На своїй сторінці у Facebook Роман Ванзуряк у відповідному посту натякнув також на складання депутатського мандату:

«Буковинські ЗМІ оприлюднили інформацію про мою безпосередню участь у об’єднанні «Рух Нових Сил» Михайла Саакашвілі. З цього приводу мені телефонують багато знайомих і просять підтвердити чи спростувати почуте. Тому, щоб розвіяти багато міфів навколо цього, хочу чітко висловити свою позицію.
1. Так, я справді тісно спілкувався з представниками «Руху Нових Сил» – Сакварелідзе, Саакашвілі, Бродським, Храпаком та ін. Я розділяю їхню позицію, адже свого часу сам був на місці Саакашвілі, коли у 2014-му йшов з посади голови Чернівецької ОДА. Вже тоді я бачив ту стіну, яку влада будує між собою і народом, кулуарщину та популізм, які постійно шкодили роботі. Тому логічно, що я погодився координувати діяльність «Руху Нових Сил» у Чернівецькій області.
2. Щодо «Народного контролю», – я впевнений, що цей період в моєму житті був дуже важливим і плідним. Звісно, я хотів би, аби між нами і в подальшому складалися хороші ділові стосунки, але сьогодні я бачу перед собою серйозніші цілі, для яких потрібна консолідація всіх демократичних сил, а не концентрація на якійсь одній з них, яка реально може вплинути, але не може кардинально змінити правила гри.
Я розумію, щоб бути до кінця чесним перед виборцями і колегами з «Народного контролю» – я маю скласти свій депутатський мандат в обласній раді. І я це зроблю.
Окремо хочу звернутися до виборців з Глибоцької громади, які обирали мене і тепер втратять свого представника в облраді. Хочу їх заспокоїти – я продовжу працювати, так само як і працював, але тепер в якості координатора «Руху Нових Сил». При цьому впевнений, мої особисті зв’язки допоможуть залучати додаткові кошти і в стратегічній перспективі Глибоцька громада від цього тільки виграє.
3. Ми маємо почати системну роботу для того, щоб провести швидкі реформи на місцях та в країні. Ми створимо потужний кадровий резерв, який закриє всі ключові посади на обласному та районних рівнях. Ми маємо розбудувати «соціальний ліфт» для «людей Майдану», громадських діячів, активістів, які пройшли Революцію Гідності та беруть активну участь в розбудові області та України, але свого часу були відкинуті старими місцевими політиками.
4. Ми створимо ефективну, а не продажну опозицію до існуючої в області і країні влади, використовуючи для цього всі законні механізми.
Ми починаємо реальну боротьбу, яка завершиться перемогою нових сил і нових людей».

Нагадаємо, що колишній митний посадовець Роман Ванзуряк був вже у «Батьківщині» Юлії Тимошенко, потім в УДАРі Віталія Кличка, на виборах 2015 р. балотувався від «Нар. контролю», а тепер, як написано вище, буде координувати на Буковині нову політичну силу Міхеїла Саакашвілі.

fakty.cv.ua

***

Відставка Саакашвілі: Скільки можна брехати і обманювати?! (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ