Знедолених діток потішили у Тарашанах і Хотині (відео)

0
270
Загрузка...

600 пар взуття, іграшки, підручники та солодощі передали вихованцям Хотинських інтернатів №1 і №2, а у ТРК «Тарашани» відзначили 8-й рік проекту «Іменини Буковини», у рамках якого щомісяця вітають з днем народження знедолених діток.

 

Акцію в Хотині підтримала і керівник телеканалу «Буковина», депутат обласної ради Любов Годнюк: «Як забути очі дитячі? Вони потребують уваги, тепла, поради, розради, турботи, любові…Їм бракує ласки,лагідних слів і позитивних емоцій. Сьогодні для цих дітей сотворили свято Мирослава Островецька, Сергій Качмарський, Ліна Ільніцька, Алексей Ревак, дітки чекатимуть на вас знову і знову.600 пар взуття,м’які іграшки,канцтовари,солодощі,соки і найважливіші подарунки-увага,любов і щирі слова підтримки. Вітаю Майя Шамис, Юрій Трасковський з професійним святом!Дякуємо вам за терпіння,щирість,любов і милосердя.Завдяки вам і вашим колегам, діти доглянуті, задоволені, усміхнені».

https://youtu.be/1FqRCEsyONY

***

Сергій Качмарський (голова обласної федерації пауерліфтингу): «Моя улюблена фотографія з сьогоднішньої поїздки у Хотин!Я пообіцяв цій маленькій красуні привезти на слідуючий раз великого пухнастого ведмежа!!!Натуся скоро зустрінемося!Я ,ти,твій новий друг,який завжди тебе оберігатиме від бід та сліз,які були в твоєму житті !!!Все буде добре!!!»

160930-hotyn-blagodiynist-kachmarskiy

***

А у ТРК «Тарашани» відзначили річницю проекту «Іменини Буковини», душею якого є Марта Левченко: 160930-imenyny-bukovyny-tay-sen-2«Було крутезні свято для діток сиріт і діток, що проживають у дуже складних життєвих обставинах! Вчора малеча багато посміхалася, отримал чудові подарунки і кльовезне свято, улюблену картоплю Фрі і піцу! Це 8 рік постіль Майбутнє України влаштовує щомісяця свято іменини для знедоленої малечі, а вчора у нас була річниця!
Все це стало можливо завдяки звичайним добрим людям! Вчора я будучи в Стамбулі була спокійна за які свято, бо працювала крута команда людей з великим сердцем! Дякую ТРК Тарашани за 8 рік допомоги та терпіння! Дякую Vania Velychko і «Мувон», Ліна Ільніцька і «ШоуТайм», Наталья Левченко і компанія «Брендда», Svetlana PolischukЭльвира Микитюк і «Майбутнє України»! Дякую Службі у справах дітей ОДА за співпрацю! Дякую Oleg Fusty і САВ сервіс за подарунки! Діти щасливі і це прекрасно!».

Євген Мотовилін (срібний призер юніорського чемпіонату світ з карате WKF, тренер): «Вчора клуб «Тай-Сен» долучився до свята “Іменини Буковини”, яке для діток з інтернатів та малозабезпечених сімей зробила організація “Майбутнє України. Було приємно приєднатися до такої великої дитячої радості!».

Світлана Поліщук: «Ми разом з обездоленими дітками з різних куточків нашого краю святкували 8 річницю проекту “ІМЕНИНИ БУКОВИНИ”!! Це був чудовий і феєричний день!! До нас на свято завітали чимало гостей – танцювальна студія “MOVE ON” і Ваня Величко, аніматори студії “Мультік”, красуні із “Show-Time model agency”, дякуємоЛіна Ільніцька за майстер-клас для дівчаток, а карате-клубу “Тай-Сен” за розваги для хлопців!! Спасибі Анічка за майстер-клас з рукоділля!!
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ТРК “Тарашани”, за те, що 8 років з дітьми, за смачну кухню і завжди привітне ставлення та розуміння!! Також спасибі Ірина Каплінська за смачнющий торт!! Дякуємо Олег Фостій, “Космея Тема” за солодощі та подарунки для дітей!! Ми разом подарували щастя 70 дітям, яким насправді так мало треба!!
До нових зустрічей на наступних Іменинах!»

***

Ну, і благодійні акції у нас є регулярними, тож долучайтеся до наступної, до якої закликає керівник модельної агенції «ШоуТайм» Ліна Ільніцька:160930-hotyn-blagodiynist-ilnitska

«Творимо добро разом!
Давайте зберемо іграшки для діток з вадами мовлення та з вадами розвитку
з Хотинських інтернатів!
Поширте будь-ласка!)
Передамо все зібране на Дні міста Хотин, 14 жовтня, під час святкового концерту. Приносьте іграшки, канцелярію, одяг, книжки (можна вживані в хорошому стані) для діток 6-15 років на вул. Івана Франка,1 “ShowTime” в будь-який день до 14 жовтня з 9 до 20 години. 050-700-711-0 Ліна.

Фото з сьогоднішніх відвідин цих двох інтернатів. Іграшок, книг, канцелярії та одягу було неймовірно мало (хоч вони ледве помістильсь в бус) через кількість дітей…
Дуже хочеться щоб очі цих дівчаток та хлопчиків світилися радістю!»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ