У Чернівцях виробляють новітню арматуру – у рази міцнішу і легшу за металеву

0
647
Загрузка...

Презентація арматури нового покоління (композитної), яку почали випускати на Буковині, відбулась у ТОВ «Торговий дім “Боянівка”» (ексклюзивного дилера в регіоні). 
161012-armatura-gostuk-fb

Тішить те, що цю сучасну продукцію виробляють у Чернівцях. Це і нові робочі місця, і цінові, якісні та інші плюси для регіону.

Виробник композитної арматури PolyEx Production, компанія, яка налагодила сучасне високотехнологічне виробництво в Чернівцях.
Композитна арматура – арматура нового покоління, яка використовується для: будівництва споруд та будівель, малих архітектурних форм (тераси, балкони, огорожі…), берегоукріплення, будівництва та ремонту доріг, мостів, басейнів, історичній реконструкції (дбайливе укріплення будівель) і т.д.

Переваги композитної арматури в порівнянні з металевою:
– В 4 рази міцніша на розрив, що дозволяє використовувати арматуру меншого діаметра. Рівнопрочна заміна:
Діаметр композитної арматури ВІДПОВІДАЄ арматурі металевій наступного діаметру:
4 – 6
6 – 8
7 – 10
8 – 12
10 – 14
12 – 16
14 – 18
16 – 20

– Вартість композитної арматури на 25-30% менша за металеву при рівнопрочній заміні;
– Непряма економія складає до 20%:
• в 9 разів легша – не потрібна вантажно-розвантажувальна техніка.
• практична відсутність втрат при використані в роботі (непотрібен нахлест при в’язці). Випускається в бухтах до 100 метрів довжини, що дозволяє регулювати довжину арматури, немає відходів. При цьому має “пам’ять”, при випрямленні мотка приймає первісну прямолінійну форму.
• проста в монтажі. Вязку арматури може здійснювати пара робочих з мінімальним використанням матеріалів та інструментів (різати можна як болгаркою, так і кусачками).
– Коефіцієнт температурного розширення такий же як у бетону (в порівнянні з металевою в 10 разів нижче). Це виключає появу тріщин при коливаннях температури.
– не проводить електричний струм, перешкоджає появі малих струмів в каркасі з арматури.
– Композитна арматура радіопрозора, не буде проблем з зв’язком (всі були в ситуації коли телефон не ловить сигнал в будинку).
– хімічно стійка, належить до першої групи хімічної стійкості, не кородує.
Замовляйте:)
Тел. 067-374-02-01

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ