Серед лауреаток конкурсу Міс Україна 2016 – одразу дві чернівчанки (фото, відео)

1
1605
Загрузка...

Чернівецьку область на 26 Національному конкурсі краси «Міс Україна», церемонія нагородження якого відбулась 2.09.16 у Києві, представляли Катерина Раскова (Міс Чернівці 2016) та Аліна Аньол (Міс Західна Україна 2016).

 

У списку учасниць, яких було 25 з різних куточків України, Катерина фігурувала під прізвищем Кальченко. На запитання fakty.cv.ua, з чим це пов’язано, чернівчанка віджартувалась і зазначила, що треба підказати землякам, «як знайти Раскову», аби підтримати в інтернет-голосуваннях. До слова, у голосуванні «Міс симпатій JetSetter.ua» Катерина набрала голосів на високе 6 місце.

На самому конкурсі Катерина Раскова (Кальченко) увійшла до суперфіналу, тобто до топ-6, а інша чернівчанка Аліна Аньол отримала престижний титул Міс глядацьких симпатій. Вітаємо!

Міс Україна 2016 (Miss World – Ukraine та Miss Energy) стала 18-річна Олександра Кучеренко з Дніпра (№13), 1-а Віце Міс Україна-2016 та Miss Online – Дарина Буянова (18 р., Київ, №6), 2-а Віце Міс Україна-2016 – Валерія Шатська (22 р., Донецьк, №24), Міс Глядацьких симпатій – Аліна Аньол (23 р., Чернівці, №1), Miss Earth Ukraine (і 150 тис. грн.) – Олена Белова (21 р., Вінниця, №4), Miss International Ukraine та “Міс симпатій JetSetter.ua” – Вікторія Кіосе (23 р., Одеса, №9).

Нижче знайомимо ближче з чернівецькими лауреатками.

Ведучими конкурсу «Міс Україна 2016» були Юрій Горбунов та Катерина Осадча. До складу журі увійшли моделі Аліна Байкова і Влада Литовченко (Міс Україна 1995), fashion-дизайнери Андре Тан і Юлия Айсина, актор Воладимир Горянський, телеведучий Дмитро Комаров і ресторатор Микола Тищенко.

Серед виконавців, які дарували свою творчість у рамках цього форуму краси, були Monatik і Alekseev, Тіна Кароль, Джамала, Макс Барских («Виконавець року» на церемонії нагородження М1 Music Awards-2015) та інші.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для переходу в галерею натиснути на фото):

Miss-Ukraine-2016-fakty.cv.ua (44)

***

Аліна Аньол

Вік: 23

Зріст: 176

Вага: 54

Параметри: 85/60/91

З міста Чернівці, за освітою – фінансист.

Факти

Мене надихають подорожі, знайомства з людьми та іншими культурами, ранкова йога, запах нових книг, спілкування з тваринами, малювання, музика. Колишня гімнастка, вільно розмовляю англійською.

Благодійний проект

Я активно займаюся власним благодійним проектом «Діти Сонця». Суть проекту полягає в наданні можливості діагностики вагітним жінкам, яка дозволяє виявити відхилення у розвитку дитини ще в утробі матері, а також провести процедуру, яка зможе їх виправити і дати можливість народитися здоровому малюку.

Катерина Кальченко (Раскова)

Вік: 21

Зріст: 175

Вага: 53

Параметри: 83/65/91

Різнобічна і цілеспрямована особистість. Займаюсь моделінгом і подорожую. Для перемоги в конкурсі дівчина повинна володіти не тільки зовнішністю але і багатогранним внутрішнім світом. Гармонія цих якостей допоможе мені з гідністю представити наше місто Чернівці на конкурсі “Міс Україна”.

Факти

Вчуся в університеті і працюю моделлю. Займаюсь спортом і танцями. Беру участь у благодійних акціях на Буковині.

Благодійний проект

Головна ідея благодійного проекту – допомога тим, хто найбільше потребує любові, турботи і захисту – дітям-сиротам, дітям з неблагополучних сімей, а також дітям-сиротам з сімей загиблих військових. Для реалізації свого проекту створила спеціальний сайт, на якому розміщені листи-бажання маленьких крихіток. Кожен відвідувач сайту може виконати одну з них і зробити щасливим маленького чоловічка. В рамках проекту проводяться благодійні фестивалі, створюючи для діток і всіх відвідувачів справжнє свято.

***

***

***

***

***

***

***

http://www.fakty.cv.ua/u-chernivtsyah-vyznachyly-mis-bukovyny-i-zahidnoji-ukrajiny-2016-video-foto/

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ