«Кадри вирішують все»: нові керівники ЖРЕПів у Чернівцях

0
319
Загрузка...

Нових начальників отримали житлового ремонтно-експлуатаційні підприємства №6 та №9. Керівники підписали трудові договори і приступили до роботи з 16 серпня 2016 р.

 

Начальником комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства № 6  призначено
Івана Руса, начальником комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства № 9 – Віктора Гончара, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.
Обидва  керівника  приступили до роботи 16  серпня.  Міський голова Олексій Каспрук уклав  трудовий контракт з Іваном Русом на один рік, з Віктором Гончаром – на три роки.
Довідково.
Іван Рус, 1986 року народження, уродженець м. Чернівці, здобув вищу  освіту у Буковинській   державній  фінансовій  академії за спеціальністю  «Облік і аудит», працював контролером-ревізором контрольно-ревізійного управління в Чернівецькій області, техніком – доглядачем  І категорії, до призначення – інженером комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства № 6.
Віктор Гончар, 1983 р.н., уродженець м. Чернівці, має юридичну освіту, працював  контролером, інженером у ПАТ ЕК «Чернівціобленерго», директором  ТзОВ «Сіті-Рембуд», з січня  цього  року – начальником  КЖРЕП №6.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ