Іво Бобул відреагував на «стьоб» Вірастюка щодо іменного номеру (відео)

2
1822
Загрузка...

«Вася, ти зайшов не в ті двері!» – зауважив публічно Народний артист України Іво Бобул богатирю Василю Вірастюку після того, як зірковий стронгмен виклав в інтернет жартівливий «стьоб» з іменного номера співака у готелі «Буковина».

 

«…Мені дуже прикро від того, що я сьогодні побачив в даному відео… Якби це був номер М. Джексона чи Мадонни, він би у..,,,,, від щастя!!! А коли це іменний номер НАРОДНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ – можна 1-150525-tvorch-vechir-Zlotnyk -fakty.cv.ua (430)-Bobulзнущатися…Треба ПОВАЖАТИ ТА ПИШАТИСЯ людьми, які віддають своє життя, вміння на вівтар культури України, щоб вона була достойною, професійною в світовому суспільстві!!! І НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА ЗНУЩАТИСЯ НАД МОЇМИ ЗДОБУТКАМИ! Цей номер, в якому ви мали за честь бути, був створений Чернівецькою громадою, які люблять і поважають мою творчість! Багато іноземних та наших українських гостей, які проживали в цьому номері, пишались тим, що в Україні є такий артист, який має іменний номер в чудовому готелі “Буковина”! Це велика честь для мене і для українців! Вася, ти зайшов не в ті двері! Я ХОЧУ ВИСЛОВИТИ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ВСІМ АРТИСТАМ, ДРУЗЯМ ТА ВСІЙ УКРАЇНІ ЗА ПІДТРИМКУ!
Щиро ваш ІВО БОБУЛ!»

За чернівецького співака заступилися і деякі інші знані виконавці. Наприклад, Катерина Бужитнська написала: «Шановні Артисти!Колеги!Якась не дуже красива ситуація!!!Прошу стати на захист легендарного співака ,Народного Артиста Иво Бобул !!!!!»

Хоча багато хто вважає, що цей «стьоб» варто було сприймати таки з гумором, а не так серйозно.

fakty.cv.ua

***

Вірастюк зірвав інтернет «культурним шоком» з іменного номеру Іво Бобула (відео)

***

ПІСЛЯ РЕКЛАМИ ВІРАСТЮКА НОМЕР-МУЗЕЙ БОБУЛА В ЧЕРНІВЦЯХ БРОНЮЮТЬ НА РІК НАПЕРЕД
Батл між зірками у соцмережах збільшив популярність готелю. Відео з готельного номеру, яке днями відзняв силань Василь Вірастюк та виклав на власній сторінці у соцмережі, викликало неабиякий резонанс серед українців. Вже третій день поспіль не вщухає обговорення батлу між Вірастюком та Бобулом в соцмережах.
Завітали до іменного номеру Іво Бобула і журналісти ТСН. Зі слів адміністрації – переночувати в таких апартаментах класу люкс коштує – 950 гривень на добу. Те, що потенційний клієнт побачить дивний дизайн – зроблено навмисне, повідомляє дирекція закладу. Концертні костюми, особисті речі, фотографії, меблі – загалом усе, що є тепер в номері, кажуть, узгоджували зі співаком.
Сам Бобул був свого часу на відкритті, відтоді, ремонт в номері не робили. Зазначене відео Вірастюка та резонанс після нього став справжньою несподіванкою для адміністрації закладу. Тепер, кажуть, від клієнтів немає відбою –іменний номер Бобула бронюють не декілька місяців, навіть є замовлення – на рік. Нагадаємо, Вірастюку почали погрожувати через відео про іменний номер Бобула.

tsn.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ