Благодійників запрошують 1 серпня до будинку дитини «Сонечко»

0
261
Загрузка...

Охочих подарувати трішки тепла і радості знедоленим діткам запрошують у понеділок, 1.08.16, до спеціалізованого будинку дитини «Сонечко» – з презентами або майстер-класами.

 

«Запрошуємо приєднатися у понеділок, 1 серпня, о 15:00 усіх бажаючих! – закликає керівник модельної 160801-Ilnitska-dytbudynok-anons-FB-fotoагенції «ШоуТайм» Ліна Ільніцька. – Приносьте дітям з дитячого спеціалізованого будинку “Сонечко” фрукти, або долучайтесь з майстер-класами: ліпити, малювати…
Дякуючи сім’ї Качор, цієї неділі було передано 180 пар літнього дитячого взуття. Під-час передачі взуття в розмові з завідуючою ми дізнались що потрібне також і осіннє, тож на наступній неділі домовились привезти і його. Але, поспілкувавшись з дітьми, побачили як вони хочуть уваги, на руки, або щоб їх просто за ручку потримали. Тому вирішили зробити для них свято. Запросили клоунів які розважатимуть дітей. Також будуть проведені майстер-класи з рукоділля. Дівчатка матимуть можливість дефілювати з титулованими красунями. А наприкінці плануємо показати дитячу виставу. Для ще більшого дитячого задоволення принесемо смачні частування.
Приєднуйтесь!»

fakty.cv.ua

***

Неймовірно: сім’я передала 15 тис. пар взуття інтернатам і малозабезпеченим! (фото)

***

http://www.fakty.cv.ua/nejmovirno-sim-ya-peredala-15-tys-par-vzuttya-internatam-i-malozabezpechenym-foto/

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ