Знайомство з вишиванкою 2016: Чернівці – Донецьк (фото)

2
801
Загрузка...

У суботу, 14.05.16, у Чернівцях, перед готелем “Буковина”, вдруге провели свято вишиванки – з міні-ярмарком, показом вишиванок та майстер-класом.

 

Свято “Знайомство з вишиванкою” започатковане минулого року Асоціацією готельєрів Чернівців (Андрій Брязкало). Під час відкриття свята-2016 депутат міської ради Андрій Брязкало, зокрема, повідомив, що одну маленьку вишиванку відправляють у Донецьк у пологовий будинок і буде презентована новонародженому українцю. Зазначаючи, що там, на жаль, хтось, може, й не дуже має що одягати, Андрій так розхвилювався, що навіть очі були “мокрі”…

На святі була присутня і ініціаторка проведення Дня вишиванки (третій четвер травня), який став тепер Всеукраїнським або навіть Всесвітнім, Леся Воронюк.

На ура, як кажуть, сприйняли присутні гарний показ вишиванок за участю моделей агенції “ШоуТайм” (Ліна Ільніцька). До показу експромтом залучили і маленьку донечку Андрія Брязкала та Інни Чинуш-Брязкало – Анастасію. Вона в компанії моделей не розгубилась:)

Був присутній на святі і зірковий бігун Іван Гешко, який зауважив, що Біг Миру 15 травня також, певною мірою, пов’язаний з вишиванкою, адже організатори традиційно розігрують серед учасників і оригінальні футболки-вишиванки (а також 3 велосипеди та інші призи).  “Головний олімпієць” Буковини запросив всіх у неділю на Біг Миру (реєстрація з 9:30 на Соборній площі).

Наступного року свято “Знайомство з вишиванкою” планують розширити і, зокрема, збільшити ярмаркову складову.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Знайомство з вишиванкою 2016 (готель “Буковина”)

***

У Чернівцях готуються до незвичного рекорду у вишиванках (фото, відео)

***

У Чернівцях утворили рекордний танцюючий тризуб у вишиванках (фото, відео)

***

ІІ Біг Миру 2015 у Чернівцях зібрав близько 1000 учасників (фото, відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ