У Чернівцях пограбували офіс з дитячими подарунками на «Буковинську мрію»:(

1
1425
Загрузка...

Важко в це повірити, але знайшлися НЕлюди, які пограбували офіс Благодійної організації «Майбутнє України» (Марта Левченко), яка, зокрема, проводить благодійний фестиваль «Буковинська мрія».

 

Про цю прикрість fakty.cv.ua 9.05.16 співчутливо повідомила керівник модельного агентства «ШоуТайм» і партнер названого фестивалю Ліна Ільніцька, з посиланням на сторінку фонду «Майбутнє України», де написано:

«Ну, що… З покін віків є виродки, які ні Бога не бояться, ні СЕРЦЯ не мають…Нехай все,що вкрали принесе їм тільки біль і смуток,а по ночам сняться дітки,які плачуть і просять повернути вкрадене…. Marta Levchenko, разом ми сила, не переймайся, дітки отримають свої мрії».

В коментарі fakty.cv.ua схвильована Марта Левченка зазначила, що ще не встигли оцінити нанесені пограбуванням збитки. Але вже точно відомо, що, приміром, грабіжники винесли цілий ящик з новим взуттям, яке передали з США: «Прикро, там були конкретне взуття для конкретних діток, яке мали вручати в рамках фестивалю «Буковинська мрія». Я сама виміряла до сантиметру розмір ніжок мрійників… Вони такі блискучі, як мріяли дітки. Винесли ще мобільні телефони і інші речі, які легше було позабирати по кишенях і сумках. Добре, що перед Пасхою ми об’їздили багатьох дітей і, скільки могли, порозвозили подарунки… Чи немає відео, де видно було б грабіжників? На жаль, у нас немає відео спостереження, на це у нас грошей немає. Будемо просити керівництво поліції (міліції) по можливості поставити нас «на пульт», щоби у майбутньому мінімізувати ці ризики…»

Отож, за попередніми оцінками, сотні діток наразі позбавлені практично вже здійснених благодійниками мрій… Але добрі люди є, так що, як прогнозували вище представники фонду «Майбутнє України», все одно ті мрії будуть реалізовані!

Цього року фестиваль «Буковинська мрія» відбудеться з 28 травня по 3 червня (заключний концерт у тур комплексі «Мигово», Вижницький район). Фінальному дійству передуватиме традиційно «Тиждень доброти» з різними заходами.

Для тих, хто готовий, хоче і може долучитися до цієї благодійної справи (у т.ч. допомогти впоратися з наслідками пограбування «дитячих мрій») – можете звертатися за довідками безпосередньо до Марти Левченко (050 243-69-71).

fakty.cv.ua

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Пограбування фонду “Майбутнє України” 9.05.16

***

Дива на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015» (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ