Перспективна «медична екскурсія» для чернівецьких школярів (фото)

0
149
Загрузка...

З нагоди відзначення Дня науки викладачами кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб проведено профорієнтаційну бесіду з учнями 11 класів ЗОШ №27 на базі лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівці.

«Допитливі учні сьогодні – перспективні науковці в майбутньому»

Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.

А. Барбюс

Доцент Дудка І.В. ознайомила учнів з історією університету та кафедри, продемонструвала найбільш вагомі досягнення видатних науковців минулого та перспективи молодих вчених сьогодення. Також майбутні абітурієнти дізналися про організацію роботи та профіль терапевтичних відділень базової установи, відвідали кабінети інструментальних методів обстеження пацієнтів, клінічну лабораторію кафедри.

Асистент Смандич В.С. спільно із учнями побували в навчальних кімнатах, цікавилися наочними матеріалами для проведення занять зі студентами. Також відвідали відділення трансфузіології де всі охочі мали змогу визначити групу крові.

Асистент Мандрик О.Є. вказала на зручність та доступність системи моніторингу оцінювання студентів на прикладі електронного журналу.

Школярі активно брали участь в обговоренні можливостей наукового пошуку в медицині, застосування наукових здобутків у галузі практичної охорони здоров’я, відзначили вагоме значення можливості, яку надає наш університет, стажування за кордоном у рамках міжнародної програми академічної мобільності «Erasmus Mundus MEDEA».

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“медична екскурсія” для учнів ЗОШ №27

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ