Чернівчанка знову очолила рейтинг найефективніших нардепів

0
551
Оксана Продан і Петро Порошенко у ВР
Загрузка...

Реанімаційний пакет реформ втретє оприлюднив рейтинг найефективніших народних депутатів України, і знову попереду – чернівецька “народна обраниця”.

Традиційно вже перше місце із 21 законопроектом, одинадцять з яких набули чинності, у цьому рейтингу посідає народний депутат, голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксана Продан. Всього в топ-10 увійшли три представники БПП, по два депутати – від «Самопомічі» і Радикальної партії, двоє позафракційних та один депутат від «Батьківщини».

Нагадаємо, що це вже третій рейтинг, оприлюднений Реанімаційним пакетом реформ. В попередніх версіях лідером також була Оксана Продан.

Всього в рейтинг входять 276 народних депутатів, які б зареєстрували хоча б один законопроект, підготовлений спільно з РПР, або який був підтриманий експертами цієї організації.

За словами експерта РПР Ярослава Юрчишина, у всіх фракціях є депутати, націлені на реформи, але, на жаль, дуже часто політизація та популізм надають перевагу не пріоритетним реформам, а блокуванню трибуни для набрання електоральних балів.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ