Бал в ЧНУ: дівчинку-сироту зробили принцесою і зібрали кошти на інші мрії (фото)

2
916
Загрузка...

Дівчинка-сирота Настя стала головою героїнею благодійного балу «Благодія 2016» 21.05.16 у Мармуровій залі ЧНУ, під час якого здійснили її мрію, а також зібрали понад 22 тисячі гривень для діток на традиційний благодійний фестиваль «Буковинська мрія 2016».

 

Звітний благодійний фестиваль «Благодія 2016» організований в основному зусиллями модельної агенції
«ШоуТайм» (Ліна Ільніцька), яку підтримали Чернівецька міська (Олексій Каспрук) та обласна ради (Іван Мунтян), Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Марта Левченко («Майбутнє України»), депутат обласної ради Василь Гостюк та інші небайдужі.

Бал вдався. Співали, танцювали, долучались до благодійної справи.

Найкраще можна відчути суть цього проекту, мабуть, прочитавши, що після написала на своїй сторінці у Facebook керівник благодійної організації «Майбутнє України» та фестивалю «Буковинська мрія» Марта Левченко:

«Коли весь світ робить так, щоб мрія однієї дитини здійснилася…!
Щоб мрія Насті здійснилася, хотіли небеса, бо саме тому привели мене до цієї дитини, і сотні людей дізналися про мрію однієї сироти, потрапити на бал!
Завдяки дозволу Університету ми з Lina Il’nits’ka
розпочали підготовку до втілення мріі Настіньки, було залучено понад 100 людей з добрим сердцем, 160521-bal-blagodiyniy-Lina-Martaведучі Георгій Постевка і Olga Buina-DorofteyVictoria Gatrych! оркестр, бальні танці МОЛОДІСТЬ, ПРОДЮСЕРСЬКИЙ ЦЕНТР ВІКТОРІЯ, виступи балерин та музикантів! Прекрасні принцеси-моделі агенції «ШоуТайм»!
Щира дяка усім хто прийшов, усім ХТО ЗНАЙШОВ ЧАС для однієї дитини, щоб зіграти для неї в казку принців і принцес! Дякуємо меру Каспруку Олексію Павловичу, Голові обласної ради Мунтяну Івану Миколайовичу, першому заступнику голови ОДА Кулішу Володимиру Івановичу, які попри шалену зайнятість підтримали Настуню і довели , що чужих дітей не буває. Сумно було бачити пусті місця людей, яких ми дуже-дуже чекали, але ми сподіваємося , що виникли непереборні обставини.
Головне! Дитина щаслива!!!! Настя просто світилася щастям , а увечері на піці ( на яку нас запросив на балу принц Володимир Бешлей) Настя заспівала) дитина яка ще вчора говорила пошепки СПІВАЛА)))
Завдяки цьому балу, який допомогла нам організувати людина з великим сердцем Ліна Ільніцька (модельна агенція «ШоуТайм»), ми зібрали 22588 грн для діток на Буковинську мрію!!!!
Дякуємо Чернівецькій міській раді за неймовірну підтримку! Дякуємо усім хто сердцем з нами, сердцем з дітьми!
ДИТТЯ ЦЕ МРІЯ-ЗДІЙСНИ ЇЇ!»

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Благодійний бал у Мармуровій залі ЧНУ 21.05.16

***

21 травня у Мармуровій залі ЧНУ – «Благодія 2016» задля допомоги діткам

***

Дива на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015» (фото)

***

У Чернівцях пограбували офіс з дитячими подарунками на «Буковинську мрію»:(

***

М’яч фіналу Кубку України 2015 благодійно придбали за 10 тисяч

***

«Тиждень Доброти 2015» стартував, попереду Дні спорту, краси і т.д. (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ