У Чернівцях відкрили фітнес-клуб за 50 млн. і готують новий сюрприз (фото, відео)

1
7468
Загрузка...

Найбільший у Чернівцях фітнес-клуб американського формату «Sport Life», який офіційно відкрили 9.04.2016 р. на вул.. Героїв Майдану (за ТЦ «Майдан»), обійшовся приблизно у 50 мільйонів гривень.

 

Цю суму інвестицій назвав у спілкуванні з місцевою пресою керуючий Чернівецького підрозділу компанії «Град-Інвест» і директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак. За словами Володимира Ілліча, на фітнес-клубі «Sport Life» компанія зупинятися не збирається: «Ми на сьогоднішній день вивчаємо попит наших мешканців. І незабаром запропонуємо вашій увазі, увазі мешканців міста новий багатофункціональний об’єкт, який стане перлиною нашого міста. Ще один. Так що незабаром буде нова подія».

На уточнюючи запитання, він не схотів навіть натякнути, про що мова, і запропонував зачекати пару тижнів. Мер Олексій Каспрук також зауважив, що не буде розкривати таємницю, про що мова.

У відкритті нового спортивно-оздоровчого закладу взяли участь Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, керуючий місцевого підрозділу компанії «Град-Інвест», директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак, керуючий партнер групи компаній «Sport Life» Максим Зарецький. Серед почесних гостей був і мер Івано-Франківська Руслан Марцінків (у сусідньому обласному центрі теж планують побудувати подібний комплекс).160409-Sport-life-vidkryttya-zag-vyd-video

«Нам приємно, що лідер фітнес-індустрії України компанія «Sport Life» та інвестиційна компанія «Град Інвест» реалізовують цей потужний проект у Чернівцях. Це надзвичайно важлива інвестиція в розвиток спортивної інфраструктури міста, скористатися якою щороку зможуть десятки тисяч чернівчан. Сподіваюся, що поява цього об’єкту дасть суттєвий поштовх пожвавленню спортивного життя у місті, підвищенню його спортивного потенціалу, і ми зможемо разом втілити в життя багато соціальних програм із пропагування цінностей здорового способу життя, активного відпочинку, особливо залучення до занять спортом дітей та молоді», – зазначив мер Чернівців Олексій Каспрук.

У день відкриття на майданчику (стоянці) перед ТЦ «Майдан» відбулося багато цікавих конкурсів, розважальна програма спортивно-оздоровчого спрямування. Зокрема, гарно доповнили спортивне свято представники ФСК «Буковина» та партнерів клубу – ТМ «Обнова Єврошоп» і ТОВ «ГріКо». Біля «футбольної локації» діткам (і не лише) роздавали смачні презенти, всі охочі мали можливість фотографуватися і безкоштовно отримати на місці фото (у т.ч. з присутніми футболістами «Буковини», моделями з агенції «ШоуТайм» та запрошеним зірковим каратистом – переможцем та призером світових змагань Валерієм Чоботарем, який щойно повернувся з-за океану, де виборов на USA Open 2 місце у вазі до 84 кг та 3 місце у відкритій категорії).

На честь відкриття спорткомплексу «Sport Life», ФСК «Буковина» і ТМ «ObnovaEuroshop» провели веселі спортивні конкурси для всіх охочих, у рамках яких розіграли багато квитків на завтрашній поєдинок чернівецької команди проти ФК «Нікополь-НПГУ» (початок – о 16:00) та декілька сертифікатів на суму 3000 грн. (!) на придбання одягу та взуття у магазинах ТМ «ObnovaEuroshop».

У футбольному конкурсі переможцем став учень 5-А класу ЗОШ №6 Олександр Воложанін (26.05.2005 р.н.). А у баскетбольному після того, як суперфіналісти не змогли з першої спроби визначити найвлучнішого, організатори вирішили нагородити сертифікатами від ТМ ТМ «ObnovaEuroshop» обох героїв змагань. Тож по 3000 грн. на покупки отримали учень ліцею №4 Віталій Кокіс (18.01.2004 р.н.) та першокурсник професійно-технічного ліцею №4 Іван Абдулаєв (10.08.2000 р.н.). Треба було бачити очі щасливих володарів призових сертифікатів!

Ближче до вечора представники фітнес-клубу «Sport Life» провели екскурсію новим спорткомплексом для журналістів та VIP-гостей, а потім почали запускати в середину і інших охочих ознайомитися і оцінити новий спортивно-оздоровчий заклад.

До нового комплексу входять 3 басейни – спортивний (25 м, 6 доріжок), дитячий та басейн для грудничкового плавання, перша унікальна дитяча фітнес-академія, тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр, універсальні студії для групових програм, сайклу (велоденс), PREMIUM студія. Дитяча фітнес-академія пропонує розвиваючі і навчальні програми, танці, плавання, аквафітнес, дитячий фітнес. До послуг відвідувачів клубу є банний комплекс з лазнею, римською парною, фінською сауною, салон краси, масажні кабінети, солярій, енерджі-бар, лаундж-бар.

Увінчалась святкова програма концертною програмою за участю груп «F.L.I.R.T» та «Друга Ріка».

Інформація буде доповнена.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (конкурси)

Розважальна програма у рамках відкриття нового фітнес-клубу Sport Life у Чернівцях 9.04.16

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (Sport Life):

Відкриття нового фітнес-клубу Sport Life у Чернівцях 9.04.16

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ