Благодійний автоквест у Чернівцях зібрав майже 5 тис. для фонду «Серце до серця»

0
350
Загрузка...

23 команди взяли участь у благодійному автоквесті «Find the stolen», організаторами якого виступили автомобільний клуб STREETER.UA Chernivtsi та City Quest Чернівці.

 

Завдяки благодійним внескам, як повідомив fakty.cv.ua Віталій СМАНДИЧ, зібрали 4777 грн., які організатори передали Всеукраїнському благодійному фонду “Серце до Серця” на закупівлю обладнання в реанімаційне відділення дитячої лікарні в м. Чернівці.

Цей захід 16.04.16 зібрав справжніх фанатів автоквесту нашого міста, а це 23 команди: «Три сімки (777)», «Жив був пес», «Labirint», «Крудси», «Червоні Дракони», «Опыт и алкоголь», «Siri»,  «DirectAuto» «Скорпиончик:)», «ЧМК», «ЧАС ЗМІН», «Бред и брют», «SlacklineOnTheBeach», «invisible», «3 Паньки і т.Палашка», «Трамвай и тележка», «Maximum», «Medic3006», «астра», «Мафія в курсі», «Lady in red», «Hot Wheels», «Smart Wash», які успішно виконали 12 завдань квесту. Загальна кількість учасників становила понад 150 чоловік.

Партнерами та спонсорами благодійного автоквесту стали: Fast Food «OZZY», Сafe BACARA, «Smart Wash», ЦЧК, Час змін, UNIQA, Val il video, Veloman EXTREME, Спортивний клуб АРНІ, Начни с себя, SeeLife, Чернівецький промінь, Молодий буковинець, Від і до, БукІнфо, Буковнська правда, 100.0 FM, FAKTY.cv.ua, SportBuk.com, Vsemisto.info, Chernivtsy Times, BukNews.

Під час гри учасникам довелось розгадати місце розташування об’єктів, пригадати математичні задачі зі знаходження швидкості-відстані-часу, вивчити азбуку Морзе, озброївшись лише ліхтариками і телефонами з доступом в Інтернет.

Гра проходила в рамках проекту City Quest Чернівці. Представник проекту Надія Бабух зауважила: «Я порадилися з друзями з автоклубу STREETER.UA Chernivtsi, і ми вирішили провести гру на автомобільну тематику. Ця гра хоча б трохи допомогла маленьким хворим чернівчанам у вирішенні проблеми із закупівлі обладнання в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні. Прозвучала пропозиція – всі її підтримали».

«Автоквест в нашому місті проводився не одноразово, але наш автоклуб бере участь в ньому вперше. Ми підтримуємо благодійний фонд «Серце до серця» вже декілька років поспіль. У минулих роках також збирали кошти для забезпечення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні медичним обладнанням для діагностики та лікування косоокості у дітей», – додав керівник автоклубу STREETER.UA Chernivtsi Віталій Бовгар.

«Автоквест – це альтернатива традиційному дозвіллю молоді у барах та ресторанах. Запал енергії та дозу адреналіну, які учасники отримують, беручи участь у грі — найкраща винагорода. Змагання організували, щоб молодь міста краще проводила своє дозвілля, веселіше, і в той же час допомагала хворим діткам. Не забули також нагадати учасникам гри про правила дорожнього руху. Переконаний, усім сподобалось», – перший заступник керівника автоклубу STREETER.UA Chernivtsi Володимир Ілько.

Під час брифінгу організатори пояснили учасникам правила гри, а квестери мали можливість одержати відповіді на свої запитання. Гра тривала близько півтора години. Проте, за словами учасників, автоквест був дуже цікавим.

Серед квесторів були й дівчата. Наталія Кокіс бере участь в автоквесті вперше. На думку дівчини, дана гра  пройшла на високому рівні, вона одержала багато позитивних вражень.

Найбільше учасницям команди «Lady in red» сподобалося агентське завдання під назвою «Гопота» (роль «гопника» зіграв Юра Доскоч). Для виконання завдання дівчата повинні були знайти «гопника» і сказати йому ключову фразу: “Де моя машина?”. Почувши у відповідь: “Сємки хоч?”, далі виконували завдання з очистки від шкарлупи стаканчика насіння. За виконане завдання знову отримали пакетик насіння, у якому вже був код.

«Побільше б таких ігор, які подобаються учасникам, і водночас допомагають у лікуванні нашим маленьким хворим діткам», – зазначила Наталія.

На фініші керівництво автомобільної мийки «Smart Wash» порадувало всіх учасників квесту безкоштовним гарячим чаєм та запашною кавою.

Перше місце здобула команда під назвою «Крудси», яка одержала від страхової компанії UNIQA сертифікат на безкоштовне страхування авто.

Друге місце посіла команда «SlacklineOnTheBeach». Вони отримали п’ять сертифікатів на дабл-меню від Fast Food «OZZY».

Третє місце зайняла команда «Medic3006», їх подарунками стала запашна кава від  Сafe BACARA.

Переможці та призери автомобільного квесту отримали дипломи від організаторів. А представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в м.Чернівці Анна Рибарчук нагородила всі команди дипломами за розвиток благодійності в Україні.

Віримо, що така форма благодійності принесе результат у лікуванні хворих дітей та вкотре нагадає активним громадянам міста про девіз Чернівців: «Спільними зусиллями!».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Благодійний автоквест 16.04.2016

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ