11 квітня – нова акція за звільнення «головного митника Буковини» Салагора

1
1538
Микола Салагор
Загрузка...

У понеділок, 11.04.16, з 10:00 біля КПП «Порубне» запланована нова акція за звільнення начальника Чернівецької митниці ДФС Миколи Салагора.

 

Цю акцію раніше проанонсував голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян, який 8 квітня на своїй сторінці у Facebook поділився неоднозначними відчуттями щодо «ненадійності» деяких активістів:

«Сьогодні, 8 квітня, спливає термін пропозиції по добровільному виходу на пенсію головного митника Буковини – Миколи Салогора. Керівництво ОДА та голова облради черговий раз проігнорували вимоги громадськості щодо звільнення “царя гороха” із займаної посади. Ми передбачали таку поведінку тимчасової влади області, тому пообіцяли, допомогти Миколі Салагору із виходом на пенсію у наступний понеділок. Сьогодні, як і перед кожною проведеною акцією протесту, у мене неоднозначні відчуття. Черговий раз переконався, що не всі громадські активісти можуть пройти перевірку порядністю та спокусу зображенням із Бенджаміном Франкліном. Одним, митники пообіцяли “метр кордону”. Інші “активісти”, вже приміряють форму митника, взамін на відмову участі в даній акції. Одні мені знову погрожують, інші пропонують якісь преференції. Але найкращий суддя – це час та мудрий Буковинський народ. Запланована акція відбудеться, як і планувалось, о 10.00 год. 11 квітня 2016 року, на КПП “Порубне”. Громадський порядок обіцяють забезпечити бійці батальйонів “Донбас”, “Захід” та “Справедливість”. На акцію запрошую всю активну Буковинську громаду та представників ЗМІ».

fakty.cv.ua

Власник румунського паспорту програв суд і має сплатити за розмитнення мільйони

***

Бурбак і Ко вирішили невідкладно скасувати ввізне мито на вживані авто

***

Вимоги учасників блокування митниці пообіцяли виконати. Конфлікт вичерпано?

***

У Румунії спроби надати етнічний характер блокуванню митниці назвали провокацією

***

Протести: Дорогу до митного посту в Порубному таки перекрили

***

«Україно-румунських» власників авто пробують штрафувати (відео)

***

«Інформаційна бомба» про подвійне громадянство в обласній раді

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ