Учасниці конкурсу «Міс Західна Україна 2016», бійка на репетиції (фото, відео)

1
4235
Загрузка...

Сорок красунь з Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей зареєстровані у конкурсі краси «Міс Західна Україна 2016».

 

Найширше традиційно представлена Буковина. І це не дивно, адже цей конкурс, як правило, відбувається у Чернівцях, де базується і Комітет «Міс Україна-Захід». Паралельно, зазвичай, обирають і лауреаток «Міс Буковина».

Цього року конкурс, після деякої перерви, повернувся до Чернівецького муздрамтеатру (за підтримки обласної ради). Початок – о 19:00 9 березня.

Головні організаційні функції взяла на себе народна артистка України Ольга Добрянська (модельне агентство «Ольга», комітет «Міс Україна-Захід»). Попередні декілька років співорганізатором була і модельна агенція «Шоу-Тайм» (Ліна Ільніцька). Цього разу в цей же день «ШоуТайм» проводить інше свято краси, мистецтва і благодійності – у «WinstonHall».

Серед учасниць конкурсу «Міс Західна Україна 2016» є і титуловані вже моделі. Приміром, Катерина Раскова отримала титули віце-міс і «Miss Planet Internet» на Міс Планета 2015, Антоніна Баланецька є Міс Буковини 2013/14 і «Княгинею Буковини 2014» і т.д. Саме їх, до речі, зірковий член журі Іван Гешко в коментарі fakty.cv.ua назвав серед головних претенденток на перемогу цього року: «На жаль, я не зміг побувати на репетиціях, тому важче буде оцінювати під час самого конкурсу, адже на сцені все відбувається в темпі і не так просто за всіма красунями встежити. Але з тих, кого знаю за попередніми конкурсами, думаю, на головні титули можуть претендувати Раскова і Баланецька. Можливо, ще хтось з дівчат, яких я поки що не знаю, у т.ч. з інших областей».

Після перших етапів відбору залишилось 18 учасниць, які мають змагатися за корони на сцені драмтеатру.

Проте на головний інтернет-титул все одно до самого завершення голосування претендували всі учасниці. Хто набрав найбільше «народних балів» буде оголошено вже під час самого конкурсу.

А ще підготовка до конкурсу «засвітилась» в інтернеті завдяки відео про «конфлікт» між учасницями під час репетиції (непоганий PR-крок):

***

Усі учасниці конкурсу Міс Західна Україна 2016»:

01 Калинюк Інна
м. Чернівці. Мила весела, добра, чуйна.

01 Калинюк Інна (Міс Західна Україна 2016)

***

02 Рябко Ірина
м. Чернівці. Закінчила ВПУ, навчається зараз в КНУК і М (режисер кіно і ТБ). Любить співати, займається спортом. Любить відкривати в собі таланти та можливості. Самостійна з самого дитинства.

02 Рябко Ірина (Міс Західна Україна 2016)

***

03 Гусар Олеся
м. Чернівці, студена, КМС з художньої гімнастики, помічник депутата обласної ради та міської ради. Цінує в людях вірність, щирість та відкритість. Мріє щоб в Україні та у всьому світі був мир, а також допомагати хворим дітям. Фітнес-тренер.

03 Гусар Олеся (Міс Західна Україна 2016)

***

05 Водянчук Валерія
с. Суховерхів, Кіцманський р-н, Чернівецька обл. Учениця 9 класу.
Улюблений урок – алгебра, займається легкою атлетикою.

05 Водянчук Валерія (Міс Західна Україна 2016)

***

06 Карпенко Людмила
м. Івано-Франківськ
. Навчається в природничо-математичному ліцеї у 9 класі, мріє розвиватися у модельному бізнесі як модель. У людях цінує доброзичливість щирість і людяність. Любить читати надає перевагу фантастиці і детекивам.

06 Карпенко Людмила (Міс Західна Україна 2016)

***

07 Кардашова Надя
м. Чернівці. Студентка, спокійна, позитивна, креативна, захоплюється сучасними танцями.

07 Кардашова Надія (Міс західна Україна 2016)

***

08 Тодерян Марта
м. Чернівці, Закінчила коледж дизайну та економіку, на даний момент шиє весільні сукні і також вчиться на візажиста. Цілеспрямована, мріє відкрити ательє та започаткувати власну лінію одягу.

08 Тодерян Марта (Міс Західна Україна 2016)

***

09 Гайфер Євгенія
м. Чернівці. Бакалавр міжнародних відносин, здобуває ступінь магістра. Любить танцювати, захоплюється малюванням. Мріє досягти значних висот в модельному бізнесі.

09 Гайфер Євгенія (Міс Західна Україна 2016)

***

10 Сиганцева Анастасія
м. Чернівці. Вища освіта (ЧНУ ім. Ю.Федьковича), працює продавцем-консультантом, обожнює пекти кекси, любить тварин, волонтерка, фанатка Жанна Кристофора Гранже.

10 сиганцева Анастасія (Міс Західна Україна 2016)

***

11 Скорейко Тетяна
м. Чернівці. Студентка факультету психології, педагогіки та соціальної роботи. Працює на весільних сукнях. Обожнює фото і все що з ними пов’язано, характер спокійний, але водночас і емоційний.

11 Скорейко Тетяна (Міс Західна Україна 2016)

***

12 Левіна Надія
м. Чернівці. Вища освіта, працює в Чернівецькій міській раді, займається спортом, полюбляє вишивати, малювати та танцювати.

12 Левіна Надія (Міс Західна Україна 2016)

***

13 Гаврилюк Кароліна-Олександра
м. Чернівці. Закінчує Чернівецький коледж дизайну та економіки, обожнює дизайнерський одяг, займається вокалом з дитинства, грає на скрипці, любить вишивати, бере в участь в культурних заходах.

13 Гаврилюк Кароліна-Олександра (Міс Західна Україна 2016)

***

14 Піцул Анна
м. Чернівці. Навчається в медичному коледжі, хоче попробувати себе в якості моделі.

14 Піцул Анна (Міс Західна Україна 2016)

***

15 Орловська Марія
м. Чернівці. Навчається в БДФЕУ, спокійна, врівноважена, мила, любить танцювати, мріє виграти в конкурсі, цінує щирість та добро.

15 Орловська Марія (Міс Західна Україна 2016)

***

16 Казимирська Ольга
м. Чернівці. Фото-модель. Співачка. Закінчила навчання в агентстві «Ольга», Міс Західна Україна по інтернет голосуванню 2015. Має сольний альбом і є організатором 2 сольних концертів. Навчається та закінчує гімназію. Мріє стати співачкою та моделлю. Впевнена в собі, кооперативна та дружелюбна, лідер.

16 Казимирська Ольга (Міс Західна Україна 2016)

***

17 Кривчанська Юлія
с. Селище (Чернівецька обл.). Студентка, правознавче відділення. Позитивно сприймає критику, дружелюбна, творча, захоплюється спортом та мистецтвом, пише вірші, цінує ставлення оточуючих та щирі почуття.

17 Кривчанська Юлія (Міс Західна Україна 2016)

***

18 Баланецька Антоніна
м. Чернівці. За освітою медсестра, захоплюється танцями, музикою фотографією, вишивкою бісером, малюванням картин, портретів тощо, характер добрий, мріє побачити океан, цінує добро, щедрість і доброту.

18 Баланецька Антоніна (Міс Західна Україна 2016)

***

19 Ратушняк Юліана
м. Тернопіль
. Студентка, працює у ПриватБанку, мріє про успіх, вважаючи на студентські роки, старається брати максимальну користь з цих чудових років, студентський час – золотий час.

19 Ратушняк Юліана (Міс Західна Україна 2016)

***

20 Аньол Аліна
м. Чернівці. Фінансист, модель за контрактом, цікавить спорт, вегетаріанка, вільно володіє англійською мовою.

20 Аньол Аліна (Міс Західна Україна 2016)

***

21 Савчук Сузанна
м. Чернівці. Цікавиться усім новим, любить читати та гуляти.

21 Савчук Сузанна (Міс Західна Україна 2016)

***

22 Раскова Катерина
м. Чернівці. Навчається у ЧФНТУХПІ, захоплюється вишиванням бісером, кінним спортом.

22 Раскова Катерина (Міс Західна Україна 2016)

***

23 Фочук Юлія
м. Чернівці. Працює в Суші-Барі, полюбляє східну кухню, і, звісно, обожнює суші.

23 Фочук Юлія (Міс Західна Україна 2016)

***

24 Хом’як Евеліна
м. Чернівці. Майстер-візажист, цілеспрямовано йде до поставленої цілі, мріє про велику сцену та успіх в модельному бізнесі.

24 Хом’як Евеліна (Міс Західна Україна 2016)

***

25 Шадріна Дар’я
м. Чернівці. Навчається в училищі мистецтв і культури ім. С.Воробкевича, спеціалізація – хореографія. Дуже любить танці.

25 Шадріна Дар’я (Міс Західна Україна 2016)

***

26 Кудрик Анжеліка
м. Чернівці. Навчається на 2 курсі на бухгалтера. Цілеспрямована. Товариська, любить гуляти і читати книги. Вірить в те, що мрії збуваються.

26 Кудрик Анжеліка (Міс Західна Україна 2016)

***

27 Дутка Крістіна
м. Чернівці. Навчається в гімназії, захоплюється вокалом, танцями та акторським мистецтвом. Її мрія – стати найвідомішою артисткою. Вона цінує все, що в неї на даний час є. У неї сильний та витривалий характер.

27 Дутка Крістіна (Міс Західна Україна 2016)

***

28 Пужняк Діана
м. Чернівці. Навчаєтсья в Єврейській школі, але не єврейка. Дуже весела та активна. «Нудьгувати зі мною??? Та ніколи. Серед пріоритетів в мене кар’єра. Бачу себе в якості фотомоделі».

28 Пужняк Діана (Міс Західна Україна 2016)

***

30 Карча Валерія
м. Чернівці. Навчається в кооперативному коледжі, спеціальність: менеджер по туризму. Любить подорожувати, вивчає мови, захоплюється модельним бізнесом, він дозволяє перевтілюватись та сприяє новим знайомствам. «Я творча особистість, позитивна дружелюбна, добиваюсь поставлених цілей. Граю на фортепіано».

30 Карча Валерія (Міс Західна Україна 2016)

***

31 Губчук Іванна
м. Чернівці. Студентка чернівецького медичного коледжу. Захоплюється спортом, музикою, танцями, туризмом, навчанням. Активний відвідувач тематичних соціальних мереж, відвідує на даний момент курси макіяжу. Вихована, комунікабельна.

31 Губчук Іванна (Міс Західна Україна 2016)

***

32 Собчак Людмила
м. Чернівці. Навчається в 7 гімназії, весела, весь вільний час проводить з друзями, захоплення – спорт, любить мандрувати, займатись карате, вивчає англійську.

32 Собчак Людмила (Міс Західна Україна 2016)

***

33 Карпенюк Тетяна
м.
Коломия (Івано-Франківська обл.). Захоплюється бальними танцями, займається в модельному агентстві «з Коломиї».

33 Карпенюк Тетяна (Міс Західна Україна 2016)

***

34 Лісничук Ольга
м. Чернівці. Займається спортом, навчається в кооперативному економіко-правовому коледжі.

34 Лісничук Ольга (Міс Західна Україна 2016)

***

35 Бойко Анна
м. Хмельницький
. Студентка, навчається в Хмельницькому національному університеті на 3 курсі, захоплюється книгами та мистецтвом.

35 Бойко Анна (Міс Західна Україна 2016)

***

36 Андрусяк Юлія
смт. Берегомет (Вижницький р-н, Чернівецька обл.). Навчається в Коломийському інституті, спокійна, грає, співає, хоче бути успішною.

36 Андрусяк Юлія (Міс Західна Україна 2016)

***

37 Амаріца Інна
м. Чернівці. Закінчила ЧНУ ім. Федьковича, філолог, працює вчителем, урівноважена, полюбляє подорожувати, мріє стати відомою, цінує красу.

37 Амаріца Інна (Міс Західна Україна 2016)

***

38 Саламанюк Ілона
м. Тернопіль
. Навчається на юридичному факультеті ЧНУ ім. Ю.Федковича. Захоплюється бальними танцями, вивчає англійську мову.

38 Саламанюк Ілона (Міс Західна Україна 2016)

***

39 Меленко Ксенія
м. Чернівці. Малює, архітектор, володіє розмовною англійською, захоплюється бальними танцями

39 Меленко Ксенія (Міс Західна Україна 2016)

***

40 Зозуляк Кристина
м. Чернівці. Закінчила ЧНУ (філологічний факультет), спокійна, обожнює подорожувати, танцювати, мріє зніматись в кіно та рекламах.

40 Зозуляк Кристина (Міс Західна Україна 2016)

***

41 Павеньчук Дар’я
м. Могилів-Подільський
(Вінницька обл.). Архітектор, любить свою роботу та пізнавати щось нове.

41 Павеньчук Дар’я (Міс Західна Україна 2016)

***

42 Малайко Яна
м. Чернівці. Дуже життєрадісна, впевнена в собі.

42 Малайко Яна (Міс Західна Україна 2016)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ