Поранений у зоні АТО буковинець потребує допомоги (+відео)

0
439
Загрузка...

Група Євгена Гринчука підірвалася на міні поблизу Попасної. Двоє побратимів загинуло. Євгену переломало ноги і розпороло живіт. Він втратив багато крові, усі його внутрішні органи були контужені. Ніхто не очікував, що боєць виживе. Мати Євгена до останнього не знала, що син у зоні АТО. Про пораненні їй сказали, коли він опритомнів. Як вперше приїхала у шпиталь, каже, хотілося і плакати, і прочуханки дати. Тепер по черзі з найстаршою донькою чергують у столичному шпиталі. На Луганщині Євген пробув всього 20 днів.

Другого лютого помітили рух на своїх позиціях і повертаючись з огляду підірвались. За майже два місяці він змінив три шпиталі, втратив півтора десятка кілограмів і пережив 12 операцій. Зараз стан Євгена – стабільно тяжкий. Скільки операцій попереду, лікарі навіть не беруться прогнозувати. Потім не один рік реабілітації. Найголовніше Євген уже зробив – вижив.

Та на лікування потрібні серйозні гроші. Нещодавна операція з остеосинтезу була під загрозою, металеві пластини з’явилися лиш напередодні втручання. Коштом благодійників. Родина вже шукає центр, який візьметься поставити на ноги їхнього героя. “Я надіюся, що мій син підніметься, стане на ноги, і своїми ногами прийде додому”, – каже мама Євгена.

Реквізити для допомоги: Приват Банк № картки 5168 7572 8566 0496 Гринчук Євгеній Миколайович

За матеріалами ТСН

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ