Пілігріма публічно звинуватили у «кришуванні» грального бізнесу (відео)

1
652
Загрузка...

По 15 тис. грн. в місяць з кожної точки грального бізнесу у Чернівцях сплачують керівництву обласної міліції (поліції), – заявив депутат міської ради, керівник фракції «Рідне місто» Василь Продан на прес-конференції 23.03.16, коментуючи останні скандальні події навколо керівника УМВС України в Чернівецькій області Сергія Пілігрима.

 

За його словами, ігровий бізнес у Чернівцях «кришують» Сергій Пілігрім (т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області) та Тарас Гусар (начальник Управління захисту економіки в Чернівецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції).

Список близька 18 таких закладів у Чернівцях, які оформлені як комп’ютерні клуби, а фактично є закладами грального бізнесу, депутат пообіцяв розмістити на своїй сторінці у Facebook.

Василь Продан ще раз наголосив, що озвучене АТОвцем Євгенієм Марусиком («Карандаш») на сесії облради звинувачення Пілігріма на адресу керівника фракції «Рідне місто» в міській раді щодо того, що нібито він платив Марусику за участь в акції біля комплексу «Гіпербуд», – це брехня. Водночас, Василь Сафронович зауважив, що напередодні прес-конференції, «проїжджаючи по Театральній площі, бачив як пан Пілігрім з паном Бурбаком спілкувались з паном Марусиком. Потім пан Пілігрім і пан Марусик відійшли і ще щось на підвищених тонах розмовляли…» (fakty.cv.ua вже звернулись до Євгенія Марусика з проханням прокоментувати, якщо це можливо, про що вони спілкувались з Пілігрімом і Бурбаком, або, можливо, спростувати цю інформацію).

Василь Продан також дорікнув міському голові Олексію Каспруку, що той заявляє про небажання внести кандидатуру керівника фракції «Рідне місто» на секретаря міськради, називаючи його регіоналом. Василь Сафронович акцентує увагу, що він ніколи не був членом Партії регіонів. Більше того, регіонали офіційно скаржились на нього, Володимира Бешлея та Віталія Михайлішина за те, що вони, мовляв, не давали їм працювати. Разом з тим, Олексій Каспрук у попередній своїй каденції на посаді міського голови подав на секретаря кандидатуру Ярослава Кушнірика, який багато років був членом Партії регіонів.

fakty.cv.ua

Повністю прес-конференцію Василя Продана дивіться далі:

https://youtu.be/b7gJgtSHXWY

***

***

***

***

***

***

***

***

***

АТОвець запропонував керівнику поліції… вивезти в ліс і закопати живцем (відео)

***

Противники призначення Пілігріма пікетують під будівлею УМВС (+відео)

***

Провокації і конфлікти навколо комплексу «Гіпербуд» на Проспекті (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ