Німеччина допоможе Чернівцям стати зручнішими для мешканців

0
393
Загрузка...

Україна і Німеччина визначили 5 пілотних міст-проектів. Україна заручилася підтримкою Німеччини в реалізації європейського підходу до розвитку міст.

Відзначається, що 22.03.2016 відбулося підписання Меморандуму, що визначає наміри співпраці між містами України і Німеччини в дусі Лейпцігськоїй Хартії «Міста Європи на шляху до сталого розвитку». Документ підписували з боку України Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, а з боку Німеччини – Федеральний міністр навколишнього середовища, захисту природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини – Барбара Хендрікс. Загальна робота України і Німеччини починається з пілотних проектів 5 українських міст Вінниця, Житомир, Львів, Полтава та Чернівці. Передбачається, що після спільної роботи над проектом міста стануть більш зручними для життя –  повідомляє Урядовий портал.

Проекти будуть враховувати особливості маломобільних груп населення, сприяти розвитку комунально-складських зон міста, при цьому екологія і чисте повітря будуть винесені на перше місце, а в центрі уваги буде виключно – людина.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ