Чернівчанам тепер легше буде допомогти малозабезпеченим

0
978
Загрузка...

Громадська організація Народна допомога встановить у Чернівцях спеціалізовані контейнери для збору вживаного одягу, взуття, книг тощо. Про це повідомив на сторінці Facebook представник організації Іван Ковалишин.

“Радий повідомити, що Народна допомога – Narodna Dopomoha розпочинає ініціативу з встановлення в Чернівцях спеціалізованих контейнерів для збору вживаного одягу, взуття, книг тощо. Це стало можливим завдяки фінансовій підтримці торгівельної компанії «РОМА» та Роман Клічук, який оплатив вартість їх виготовлення. Зібрані речі будуть сортовані, частина з них буде передаватися малозабезпеченим чернівчанам, підопічним геріатричних закладів та будинків-інтернатів, бездомним людям. Також, такі речі в майбутньому будуть реалізовані в соціальній крамничці, для того, щоб забезпечити видатки організації, пов’язані зі збором, сортуванням, зберіганням та ремонтом.

Аналогічна модель підтримки малозабезпечених, безхатченків вже давно існує в світі, такі контейнери встановлені в Львові, Києві, Івано-Франківську та декількох інших міста України. Для прикладу, фото контейнера, який встановлено в Львові Спільнота “Емаус – Оселя”. Для мешканців міста, які готові віддати свої вживані речі, спеціалізовані контейнери будуть комфортним способом пожертви, адже їм буде не потрібно витрачати час для пошуку відповідної організації та відвозити речі, – вони зможуть пожертвувати речі поруч із місцем свого проживання у зручний для них час.

Наразі планується встановлення трьох контейнерів, іде пошук зручних місць встановлення. Контейнери вже мають попередній варіант брендування. Про подальший перебіг ініціативи буду додатково інформувати)” – передає acc.cv.ua.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ