Буковинський АТОвець з передової: Хочу в Київ зі всім своїм бойкомплектом (відео)

1
889
Один з учасників АТО, який має купу паперів, але ще не земельну ділянку
Загрузка...

Душевне послання від буковинського воїна з передової АТО зачитали демобілізовані побратими на сесії Новоселицької районної ради, куди «Карандаш» і Ко завітали, аби висловити невдоволення ігноруванням з боку влади питань щодо виділення належних земельних ділянок учасникам Антитерористичної операції.

 

Євгеній Марусик («Карандаш») після демобілізації (по стану здоров’я) перетворився на активного захисника інтересів учасників АТО та їх сімей. На сесію Новоселицької райради 10.03.16 вони з побратимами завітали, аби запитати у «народних обранців», чому виникає стільки проблем з виділенням земельних ділянок учасникам АТО.

Розпочали своє спілкування з депутатами та іншими присутніми хлопці, правда, не дуже коректно. Євгеній одразу назвав депутатів «нешановними», хоча, напевно, краще адресно висловлювати претензії тим, які заслужили на критику і т.п. якимись конкретними незаконними або некоректними діями в межах своїх повноважень. Потім «Карандаш» закинув, що треба починати сесії з хвилини мовчання, але не знав, що вона вже була на початку сесії, до того, як АТОвці зайшли до сесійної зали. Зрештою, головуючий, аби не «накручувати» й без того «вибухонебезпечну» атмосферу оголосив ще одну хвилину мовчання.

Земельні претензії стосувалися конкретних населених пунктів. До одного з присутніх сільських голів (Чорнівки) активіст підійшов з пакетом для сміття і, кинувши в бік голови, сказав, щоби він запхався туди, бо, мовляв, там йому місце. Якраз Чорнівському сільському голові більше дісталось, бо деяких його колег, до яких були питання, не було в залі. Зрештою, він запевнив, що наступного понеділка буде сесія, на якій розглянуть питання виділення земельних ділянок учасникам АТО. За наполяганням «Карандаша», активісти поїхали з сільським головою до Чорнівки дивитися, де збираються виділяти ті ділянки і яка там ситуація.

Протеза цими емоціями, які били через край і, напевно, були в якихось моментах і зайвими, варто звернути окрему увагу на «крик душі» від новоселицького командира танку (Андрій, позивний «Рибка»), зачитаний присутнім побратимом:

«Хочу в Київ, з автоматом, зі своїм ножем і пістолетом, зі всім своїм бойкомплектом, включаючи гранати і підствольник. Хочу стати перед Радою або перед ЦВК і відкрити вогонь по всіх тварях, які висунуться з вікна або спробують пройти в двері. Патронів і всього іншого вистачить на всіх. Я добре стріляю. А тих, кого не покладу, одразу доб’ю ножем в шию. Я більше не хочу жити в країні, де продовжують вбивати власну армію, де вищий командний склад тупий і ще тупіший, де волонтери з шкіри вон лізуть, щоби зберегти життя бійця і вберегти їх від смерті, де держава поклала великий і товстий на всіх, хто стоїть на його захисті. Де купка продажних тварей їздять в Кремль кланятися ви самі знаєте кому, решта купки глибоко стурбована і «бздить» дати по «хлєбалу» зрадникам. Ще трохи і я поїду. І не один. І не пішки, і не з порожніми руками. Чекайте».

Справді, є над чим замислитися. І варто добре думати в т.ч. представникам влади. Але, передусім, у верхівці, бо там, мабуть, кояться найбільші «законні» і незаконні злочини проти українського народу…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ