Користувачі Facebook відтепер можуть не лише “лайкати”

0
251
Загрузка...

Соціальна мережа Facebook заявила про те, що замінила звичну для користувачів кнопку “лайк” на шість емоцій, які допоможуть користувачам краще висловити їхнє ставлення до тієї чи іншої події. Інформація про це була опублікована в офіційному блозі Facebook.
Тепер користувачі можуть поставити під кожним постом одну з “реакцій”: “Подобається”, “Супер”, “Ха-ха”, “Ух ти!”, “Співчуваю” і “Обурливо”. Для того, щоб поставити “реакцію”, необхідно утримувати кнопку “лайк”, а потім вибрати одну із запропонованих емоцій.

Як повідомляється в блозі соціальної мережі, нововведенню передував рік проведення досліджень, під час яких представники компанії намагалися зрозуміти, які емоції користувачі хочуть бачити в першу чергу. Крім того, дослідники вивчили стікери, які користуються найбільшою популярністю у користувачів соціальної мережі.

Раніше повідомлялося про те, що Facebook планує створити соціальну віртуальну реальність.

Суть проекту, запущеного Facebook, полягає в інтеграції віртуальної реальності в інтернет-простір, у тому числі в соціальні мережі. Створений відділ буде займатися вивченням того, наскільки люди зможуть обмінюватися даними і взаємодіяти в умовах віртуальної реальності.

Фахівці відділу будуть працювати спільно з Oculus та іншими підрозділами Facebook, що дозволить забезпечити впровадження нової технології на всіх платформах.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ